Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

syllun2003

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Om syllun2003

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

798 profilvisningar
 1. Hej Cecilia! Tack för ditt svar. Den här lösningen passar mig bra. Jag har datorn mest permanent placerad. Kör så tillsvidare. Kanske det snart är dags att investera ett nytt batteri. 🙂
 2. Tack snälla för alla svar! Rensar datorn regelbundet från div skräp. Är det så bra att ha sladden i hela tiden. Jag brukar dra ur sladden vid 100% Har också energiläge ikryssat. Har kollat batteriet i HP Assistans och det visar OK. Ska nu försöka mig på kalibrera batterivisningen??
 3. Min Hp dator som är lite drygt 1 år slocknar helt fast batteriet har 50% kvar. Någon som vet? syllun2003
 4. Hej igen. Nu har jag aktiverat Windows brandvägg och allt funkar.👍
 5. Tack snälla för ditt svar ! Verkar som fler har problem med detta. Tydligen måste Windows brandvägg vara aktiverad. Kanske felet beror på att jag inte har det. Jag har virusprogram Panda Dome och deras brandvägg aktiverad. Kan man ha två brandväggar aktiverade? Nu har jag även skickat en förfrågan till Panda support för att höra deras åsikt om detta ? Återkommer säkert snart igen.
 6. Hej! Jag spelar/ tävlar med andra på nätet i Microsoft Solitaire Collection Xbox Live. Windows 10. På Rankningslistan ser man, Grupper , Kompisar och 10 i topplistan. Men nu, den sista tiden ser jag inte resultaten på Kompislistan, den jag mest är intresserad av. Har kollat inställningar och nätverk men kan inte se var felet ligger. Någon som vet??
 7. Jag har Windows 10 . Hämtade hem EPSON setupen och la den på skrivbordet. Loggade in på EPSON Connect och hämtade hem uppdateringar som där rekommenderades . Efter det skramlade det till i skrivaren som skrev ut dessa uppdateringar jag gjort. Fick ett råd av min granne att jag skulle prova att ta bort skrivaren och lägga till den igen. Efter det så skrev den ut snyggt och prydligt. Jag behövde inte installera om programmet. 😃 / syllun2003
 8. Tack för fin hjälp alla. Jag har lyckats få ordning på skrivaren, som nu är helt perfekt /syllun 2003
 9. De senaste drivrutinerna har jag hämtat. Hur gör jag ! Tänkt mig hämta EPSON Produkt Setup. Ska jag först avinstallera det som nu finns i skrivaren /syllun
 10. Hm. Jag har ju ingen skivspelade i den här datorn och kan inte installera om skrivaren den vägen. Frågan är om man kan ta hem ett inst.program till denna skrivare på nätet utan kostnad? Någon som vet? Usch jag är en riktig dummis när datorn strular. hmhm
 11. Förlåt, visst har jag en EPSON XP-225. Tack för svar. Har kollat Print Spooler som är aktiverad. och läst länken från Pelle. Men det kvarstår samma fel Scannern fungerar fint. Skickar med en skärmdump om det säger något. :-)
 12. Hej. Skrivaren verkar fungera förutom att den skriver ut blankt papper. Felsökaren säger att ev.- Print Spoler körs inte? Hur kollar jag detta?
 13. Jag får det att funka i Outlook.com på nätet. Men nu kollar jag i min E-post app i Windows på datorn och där funkar det inte .
×
×
 • Skapa nytt...