Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

syllun2003

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

Om syllun2003

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

614 profilvisningar
 1. Hej igen. Nu har jag aktiverat Windows brandvägg och allt funkar.👍
 2. Tack snälla för ditt svar ! Verkar som fler har problem med detta. Tydligen måste Windows brandvägg vara aktiverad. Kanske felet beror på att jag inte har det. Jag har virusprogram Panda Dome och deras brandvägg aktiverad. Kan man ha två brandväggar aktiverade? Nu har jag även skickat en förfrågan till Panda support för att höra deras åsikt om detta ? Återkommer säkert snart igen.
 3. Hej! Jag spelar/ tävlar med andra på nätet i Microsoft Solitaire Collection Xbox Live. Windows 10. På Rankningslistan ser man, Grupper , Kompisar och 10 i topplistan. Men nu, den sista tiden ser jag inte resultaten på Kompislistan, den jag mest är intresserad av. Har kollat inställningar och nätverk men kan inte se var felet ligger. Någon som vet??
 4. Jag har Windows 10 . Hämtade hem EPSON setupen och la den på skrivbordet. Loggade in på EPSON Connect och hämtade hem uppdateringar som där rekommenderades . Efter det skramlade det till i skrivaren som skrev ut dessa uppdateringar jag gjort. Fick ett råd av min granne att jag skulle prova att ta bort skrivaren och lägga till den igen. Efter det så skrev den ut snyggt och prydligt. Jag behövde inte installera om programmet. 😃 / syllun2003
 5. Tack för fin hjälp alla. Jag har lyckats få ordning på skrivaren, som nu är helt perfekt /syllun 2003
 6. De senaste drivrutinerna har jag hämtat. Hur gör jag ! Tänkt mig hämta EPSON Produkt Setup. Ska jag först avinstallera det som nu finns i skrivaren /syllun
 7. Hm. Jag har ju ingen skivspelade i den här datorn och kan inte installera om skrivaren den vägen. Frågan är om man kan ta hem ett inst.program till denna skrivare på nätet utan kostnad? Någon som vet? Usch jag är en riktig dummis när datorn strular. hmhm
 8. Förlåt, visst har jag en EPSON XP-225. Tack för svar. Har kollat Print Spooler som är aktiverad. och läst länken från Pelle. Men det kvarstår samma fel Scannern fungerar fint. Skickar med en skärmdump om det säger något. :-)
 9. Hej. Skrivaren verkar fungera förutom att den skriver ut blankt papper. Felsökaren säger att ev.- Print Spoler körs inte? Hur kollar jag detta?
 10. Jag får det att funka i Outlook.com på nätet. Men nu kollar jag i min E-post app i Windows på datorn och där funkar det inte .
 11. Hej! Textstorlek 11 i Outlook är för liten för mig. Jag ändrar till en större text, som jag vill ha konstant men detta funkar inte. Nästa gång jag skriver står den på textstorlek 11, igen. Hur gör jag ?
×
×
 • Skapa nytt...