Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gustaf Roslund

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Gustaf Roslund vann dagen: 22 februari 2018

Gustaf Roslund hade det mest gillade innehållet!

Om Gustaf Roslund

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

369 profilvisningar
 1. Tack så mycket för svaren Problemet löst. Inställningar - Anpassning - Färger: ta bort bocken framför "Välj en accentfärg från min bakgrund automatiskt": Jag tog bort bocken Datorn är rolig att arbeta med igen. Tack Gustaf
 2. Ja det händer samma sak Cpun går från 1till 36 när den skrollar upp automatiskt. Jag vet att när jag uppgraderade Windows 8 till 10 så använde jag (64 bitar) det står någonstans att jag skulle ha det, om det kan ställa till problem när jag ser att de flesta andra program har (32 bitar)
 3. Ja samma sak händer om jag använder pilarna. Jag har kollat processorn Cpu-Värdet ökar från o till 31% precis innan handtaget Skrollar upp automatiskt.
 4. Instabil Windows 10 Det gäller utforskaren Jag ska se om jag kan bifoga en bild.
 5. Jag har en HP 15 Notebook PC med Windows 10. För några månader sedan började den konstra. När jag jämför tumnagel-bilder i två olika fönster, och jag går längre ner i fönstret så har jag bara några sekunder på mig att titta på bilderna innan handtaget som jag drar neråt med i fönstret hoppar upp till början igen, Samma sak händer när jag ändrar på filnamnet i tumnagel-bilden. Det är mycket irriterande. Vad kan jag göra åt felet?
×
×
 • Skapa nytt...