Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Peter i Lund

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Peter i Lund

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej alla! Jag är ute efter lite tips på vettig tjänst för onlinebackup. Ja, jag vet, man kan googla runt och hitta en massa råd på många ställen. Men nu är jag lite lat och vänder mig till er som läser detta och är villiga att skriva några rader svar till mig. Vi är en familj på fem personer (tre söner 10-17 år). Vi har en stationär dator som har ca 55 GByte data att backup:a. Snart har vi en andra och en tredje dator i famljen. Så jag behöver nog ha en moln-kapacitet på 100 GByte. Jag vill kunna komma åt filerna från andra datorer oxå. Jag är sådär lagom datorkunnig (kanske lite under det t o m), därför vill jag att det ska vara hyfsat enkelt att sköta tjänsten. Tips, någon? Mvh Peter
 2. Monshi och Pelle Penna, tack för era svar! Era och andras svar pekar åt samma håll. Så det blir nog Gmail som får bli min och frugans officiella epostadresser.
 3. Hej alla! En fråga från en nykomling i detta forum: Jag (och min fru) använder www.home.se som webbmejl. Men den skutan håller på att sjunka, tyvärr. Så nu är vi på jakt efter en ny liknande webmejl-tjänst. Jag har läst PFA-artikeln "Guide: Bästa gratistjänsterna för webbmejl". Där finns bra input. Sen såg jag i ett annat forum att några personer tipsade om https://www.icoolness.com/. Dock har jag inte kunnat hitta några omdömen eller kommentarer om den. Vad har du för erfarenhet/omdöme av iCoolness? Mvh Peter i Lund P.S. Om någon har tips om någon annan vettig webbmejltjänst än de som omnämns i ovanstående artikel (Gmail, Icloud, Outlook, Yahoo Mail, Protonmail, Zoho mail, Tutanota, GMX Mail) så är det oxå intressant. Eller om ni har relevanta tillägg till det som är skrivet i artikeln.
×
×
 • Skapa nytt...