Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gurra_O

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Gurra_O

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Öppna Utforskaren i Aktivitetsfältet. Om du inte kan se Utforskaren i Aktivitetsfältet väljer du Start och skriver Utforskaren. Gå till C:\Användare\dittnamn\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\AccountPictures. Ersätt dittnamn med ditt kontonamn. Om du inte kan hitta mappen AppData i Utforskaren kan den vara dold. Välj inställningen Visa och markera kryssrutan bredvid Dolda objekt för att visa alla objekt i en mapp. Ta bort profilbilden du inte vill använda längre.
 2. Varför blir bildskärmen svart när jag tar bort nätspänningen från datorn? Har en HP Pavilion dv6 med Windows 7. Batteriet är fulladdat, och ljusstyrkan är inte nerställd. Ibland om jag drar kontakten för nätspänning i datorn fram och tillbaks några gånger kan det gå. Något verkar gå fel vid växling från nätdrift till batteri.
 3. Gurra_O

  Rippa DVD

  Jag har försökt att installera Aunsoft Blu-ray Ripper (Betalversionen, och betalat) men får meddelandet: Sorry! Activation failed. Har mailat på deras supportsida (support@aunsoft.com) men inte fått någon respons. Vet någon om detta är ett seriöst företag eller om jag har blivit lurad? Det fanns en artikel i PC för Alla redan juli 2011 som rekommenderade programmet, så det borde väl vara OK. Gurra Error information _ Aunsoft Member Center.pdf
×
×
 • Skapa nytt...