Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

max6

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av max6

 1. både på kunskaps o 2:an fanns detta
 2. problemet är att jag inte hittar originalkanalen.Jag skall kolla ikväll vilken kanal jag har samt vilken jag vill ha
 3. Jag misslyckas med kanalinställningen på Samsung tv.Min tv går via går via Framtidens bredband,så jag har ca 6-20 kanaler (dubletter,HD eller nåt).Men sambon kör med antenn 4-8 kanaler.Båda apparaterna är Samsung 32" smart (lite olika modeller).Antenn tv:n har en jobbig kanal (svt1 eller 2) som är jobbig .Det kanske pratas engelska textas på svenska samt även pratas på svenska.Det kan vara någon sorts handikapskanal.Men tv:n hittar tydligen inte orginalkanalen.
 4. Jag har W10 Samt Brother 8070D . Om man råkar trycka skriv ut för tidigt , jag har lärt mej men jag lånar ut ibland. Då kan det hända att jag får en ofantlig skrivarkö som är svår att bli av med.Är det minnesproblem i skrivaren eller?
 5. max6

  Nygammalt problem

  Hej du svarade för ett år sedan på mitt gamla problem då var det af gp o ex som hade tagit in ngt bläddrande skit som gjorde att inte datorn ville vila . Jag tog in ngt som kanske hette flashstopp då kom jag inte in på tidningarna längre.Bildspelet tar in kort ifrån mina foton.Stängprogrammet är energiprogrammet i W10.
 6. max6

  Nygammalt problem

  Jag har tidigare haft problem med att datorn inte stängde av sej (det var tidningarna som hade ngt som höll igång datorn Windows vägrade att stänga datorn. När jag tog in program som stoppade bläddringen så kom jag inte in till tidningarna) .Nu har jag lyckats med att koppla in ett bildspel som inte vill sluta.Jag ville ha det i början på en liten bild men det tog över hela skärmen o datorn vill inte somna.Varför kommer alltid stängprogrammen på sista plats
 7. jag har provat detta men är inte nöjd.Jag vill ha ett prg med albumfunktioner jag vill tagga kort . Det finns inte många som vill se alla våra bilder
 8. Jag söker ett album där man kan (tagga) märka bilderna med tex hemma trädgård barn djur mm. Helst dra /släpp.Jag vet att det finns jag har haft/har till 95 98 xp.De gratisprogram jag hittar får jag nervösa attacker av .Det är möjligt att tidigare prg kan hetat elements.
 9. Är inte det lika tungt som Word. Jag hittade wordpad det fanns inte synligt utan man fick fråga vid förstoringsglaset.
 10. Tack Mitt program ser lite annorlunda ut men wordpad kom fram när jag frågade efter det det låg o smög någonstans.
 11. Jag ominstallerade (jag visste inte allt som skulle hända) o blev av med wordpad o kommer ej ihåg varifrån jag fick det förra gången. Mitt W10 kommer troligen ifrån W7,W8 .Jag kan kanske installera Office igen men Word är bara problem för mej( om jag hittar koden så har jag (Office pro 2016)).Jag har sett ett prg som kallas för wordpad någonting men det är inte likadant som det jag hade tidigare.9o% av min användning är artiklar recept o liknande.
 12. Efter div datorstrul tappade jag min inloggning men nu kommer jag in direkt. Hur går detta till
×
×
 • Skapa nytt...