Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Luise45

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Hej TACK för info! Jag nöjer mig med detta:) - det är ju inget problem för mig egentligen - Har känt oro att ngn annan varit in i min mail men förstår att så är det inte! Jag ska även gå in på länkarna Du föreslagit dock lite senare. Intressant att se vad de innehåller! TACK FÖR HJÄLPEN! /LO
  2. Hej C! Ja, det är Microsoft Office och OUTLOOK 2019 EJ 365! Beklagar bilden! Dagarna som t ex nedan - Idag Igår tisdag o s v Dessa kan till och från vara öppnade när jag startar outlook. Det sista jag gör är se till att mapparna EJ är öppna när jag stänger för dagen. När jag så morgonen därpå öppnar är vissa dagar öppnade!!! Frågade en konsult som jag anlitade och han svarade lite svävande - nja, det är inställt så i Outlook................ Försöker att ordna bilden senare!
  3. EXPANDERA -- Ja! Känner obehag - kan ngn annan vara inne i min e-post eller är det ngn inställning? Hoppas att det går att läsa den bifogade filen. TACK på förhand!
  4. Hej! När jag stängt och loggat ut från såväl outlook.com som gmail.com och öppnar mailen nästa gång händer följande! Mapp tidigare är extraherad Mapp igår är extraherad Mapp måndag är extraherad o s v Vad är fel - ngn inställning hos mig eller VAD? Tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa nytt...