Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bertil47

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Tack för alla svar på mitt problem. Det löste sig när jag gjorde en uppdatering av Windows, tack vare tips från er. 😀
  2. Skrivaren funkar med andra program än Word och skrivaren har installerats om. Därför tror jag att felet ligger i Word. Samma fel uppträder vid utskriftsförsök från Word i två datorer.
  3. Får bifogat felmeddelande vid utskrift från Word 2013. Utskriften från Word fungerade i går och det går att skriva ut från t.ex. Excel och pdf-filer. Vad är det som kan ha hänt och hur löser jag det? Skrivaren är HP all-in-one 6970.
  4. Min mailleverantör har ändrat servernamn för inkommande och utgående mail. Jag läser mail i både iPhone och dator (Microsoft Outlook). Efter ändringen raderas inkomna mail i Iphone så fort jag öppnat mailen i datorn. Nu säger leverantören att jag inte ska ha POP 3 utan IMAP och att det ska ställas in så här: IMAP mail.a3mail.se port 143 (okrypterad) port 993 (krypterad) Frågan är vilken port jag ska ange? I Microsoft Outlook går det inte att ändra kontotyp under serverinformation från POP 3 till IMAP. Måste jag radera befintligt konto i Microsoft Outlook och lägga upp ett nytt (med samma mailadress) men med IMAP för att få det att funka? Vad händer med alla mail som jag har ligger i datorn under nuvarande inställning?
×
×
  • Skapa nytt...