Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

29950

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack så mycket för alla tips nu har jag mycket att jobba med.
 2. Fungerar inte i utforskaren.försöker klippa ut klistra in men det går inge vidare
 3. Tack jag skall kolla i utforskaren.Bilderna som ligger över mina har jag inte fotat de har dykt upp från ingenstans möjligen när jag har laddat ner från kameran.
 4. jag har det lite knöligt med dator.det kommer upp ett antal möjligheter att öppna bilderna,men ingen av dessa funngerar.alltså det är dom som kommer upp i picasa.har tiden verkligen gått så fort sedan jag skrev.Jag kanske kan skicka ett foto hit,annars ser det ut som en vanlig bild med en nalle på t.ex.
 5. Det är fejkade bilder som ligger som lock över mina.det är inte på alla bilder ca 100st.det ser ut som foton,men av olika figurer och jag har sätt att mina bilder ligger under.
 6. Jag har ett antal bilder,som är blockerade av olika figurer,nallar ,blommor ,växter.Jag har prövat de sätt som jag har i datorn att öppna dessa.Jag vet att bilderna ligger där för när jag laddar blixtrar det snabbt förbi.Jag kan kanske ha fått in detta när jag fört över bilderna från kameran. Jag har frågat folk,som kan det här med bilder,men detta verkar ovanligt. Finns det nån hjälp att få vore jag tacksam.De ligger i picasa.
×
×
 • Skapa nytt...