Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

dosman

Medlem
 • Antal inlägg

  93
 • Gick med

 • Senaste besök

Om dosman

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

4 573 profilvisningar
 1. Det finns en till trevlig styckeformateringsmöjlighet som heter 'spärrad text'. Jag har lagt till knappen i eforums textredigerare - ja, på låtsas då. Dagstid- ningar brukar nyttja spärrat i sina spalter.
 2. Måste erkänna att marginaljusteringen såg betydligt snyggare ut i själva redigeraren! Där är raderna betydligt längre! När man sedan klickar på knappen [ Skicka ] så kortas raderna i slutresultatet och plötsligt ser det... mindre angenämnt ut...
 3. Testade att köra i fönster. Och plötsligt fungerar det! Se bifogad bild. Man skall alltså göra tvärtom s a s. Då får jag väl skriva lite för att kunna marginaljustera. Det där om att det blir luckor / tomrum i texten beror just på avsaknaden av avstavning. Använder man extremt långa ord så bäddar det just för långa tomrum mellan orden. Men det kommer att bli bättre när Felix i snar framtid inför avstavning. Manuell eller automatisk. Då verkar det ju som att problemet är löst. Tycker att texten ovan ser ganska snygg ut! Som alltså är just marginaljusterad. Detta stycka är dock normalt vänsterjusterat.
 4. På min andra bärbara dator har jag den rekommenderade upplösningen 1366 x 768 och då borde jag väl hamna i kategorin 'stor', men det gör jag inte! Fortfarande inga formateringsknappar i forums textredigerare. Jag har på nämnda dator testat med Firefox 68, Edge och IE11, samma nedslående resultat. Verkar olösligt.
 5. Jag har inte gnällt över att ha för låg upplösning. Har även prövat på en annan dator med högre skärmupplösning och det är likadant där; inga formateringsknappar. Så jag tycker att admin Felix ska titta på det. Så jag anser att felet ligger i forumprogrammet. Beklagar f ö att du har en dålig dag.
 6. Jag använder dator och fullskärmsläge och har fortfarande ej fått svar på varför inga formateringsknappar visas i textredigeraren! Jag väntar vid min mila...
 7. Det är väl jag som är lite gnällig och får anpassa mig efter de nya tiderna / tekniska finesserna.
 8. Jaha, på det viset. Jag kör alltid fullskärm med upplösningen 1024x768 och 16 bitars färg. Maxupplösningen för min skärm är 1280x1024, vilket ej går att använda, har testat. Fixa istället till att eforums textredigerare alltid visar fulla menyer / knappar. Tydligt är att jag måste använda min laptop bara för att kunna använda eforum. Snart begär jag urträde från eforum.
 9. Fattar inte vad du menar. Hur f-n "öppnar jag fönstret"?
 10. Men var fan är knappen för marginaljustering!? När man äntligen vill testa den så fick man tji. Varken högerjustering eller centrerad text går heller ej att välja, som tidigare det gjord förrut.
 11. Här kommer domen: "Ansluten till Telia-800E18 - Internetåtkomst saknas" Det var väl det jag tänkte, abonnemang saknas... 😚
 12. Har nu kopplat in routern på en annan dator och den är igång. Men endast strömlampan lyser. Ska den inte blinka lite? Ska jag nöja mig med att glo på lampan (lysdioden)?
 13. @Pelle Penna Jo, naturligvis vet jag att det inte har med teliautrustningen att göra, så korkad är jag inte! Jag återaktiverade nätverkskortet i BIOS men sedan dök inte nätverkssymbolen upp i Aktivitetsfältet. Jag har inte behövt nätverket tidigare eftersom jag kör med USB-modem, därför inaktiverade jag nätverket i BIOS för att slippa glo på nätverkssymbolen i ovan nämnda fält! Först måste jag förstås fixa den förbannade drivrutinen, annars är det knappast lönt att gå vidare!
 14. @ChristerE Tack för den utsökta informationen! Tänkte nu på morgonen koppla in prylarna men då stöter jag på detta problem: Ethernet styrenheten... Exakt samma problem som i eforumlänken: https://eforum.idg.se/topic/137004-ethernet-styrenhet-inga-drivrutiner/ Windows Update hittar inget - förstås. Jag har datorn IBM ThinkCentre och Windows XP Sp3. Tidigare har det fungerat!
 15. @Cecilia eller @Mikael63 Nu när ni kan beskåda bilden på min router: Vad heter då de två gröna, den grå och de fyra gula uttagen? Antar att den röda porten är WLAN?
×
×
 • Skapa nytt...