Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

christian++

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

Om christian++

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

550 profilvisningar
 1. Nä det funkar inte. Kör linux mint och codeblocks. Funkar det för dig?
 2. Resultatet ska i så fall bli ABD.
 3. Hej. försöker skriva ett program som visar initialer. Det går ju lätt med ett för och ett efternamn men om man har flera namn, hur gör man då. skrev denna koden men den funkar inte. kan någon hjälpa mig? #include <iostream> #include <string> using namespace std; int main () { string str, str2; cout << "enter your name" << endl; getline(cin, str); int a; while (str.size() > a){ if (str.at(a) == ' '){ str2.append(str, str.at(a) +1, 1); } a++; } cout << str.at(0) << str2 << endl; return 0; }
 4. Vad är det för skillnad mellan fält (array) och array där man måste inkludera <array>?
 5. Ok jag har dyslexi och har svårt att hänga med i vad jag läser, speciellt på engelska. Det jag har lyckats lära mig kan jag programmera utan problem. Men boken är på 1000-tals sidor så jag kommer inte vara klar förens jag är 40 år. Är det någon som vet om det finns någon ljudbok för c++? På youtube finns mycket att se men inget heltäckande.
 6. Det funka. Tackar! Men char16_t och char32_t, hur får man dom att funka?
 7. fick inte rätt på det. vad kör ni för operativsystem och program?
 8. Ska testa detta. Hur är det med char16 och 32? Texten blir inte ens färgad.
 9. wchar_t ch = L'å'; wcout << ch << endl;
 10. christian++

  char

  Hej! wchar_t går att deklarera men visar bara siffror. char16_t och char32_t går inte att deklarera. Kör linux mint 18.3 och har testat i Codeblocks, Eclips och Emacs. Vad gör jag för fel?
 11. Hur läser man inkluderingsfiler som textfiler? Var hittar man dom?
 12. !A Är sant om A är falsk! men om A är sant blir det falskt då?
 13. // leta reda på rätt plats för det nya talet plats=0; while (plats<antal-1 && tal>f[plats]) plats++; första inmatade talet borde få index 1? while loopen är sann och därför löses "plats++" ut. om inte "plats<antal-1" sätter stopp för det? jag har testat och första inmatade talet får index 0!
 14. // flytta alla tal till höger om platsen ett steg år höger for (int i=antal-2; i>=plats; i--) f[i+1] = f; Men varför står det "antal-2"? "antal-1" funkar också att köra!
×
×
 • Skapa nytt...