Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Toyser

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Toyser

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Främst dataspel och musik!
 1. Artikeln i expressen handlar om Mini SNES. Är tyvärr inte intresserad av det, då jag redan äger ett Super Nintendo med flera spel.
 2. Uppe och ugglar igen!

 3. Hittade ingen tråd om NES Mini så jag tänkte att det helt enkelt var dags att skapa en! För er som inte vet så är NES Mini en relativt ny konsol från Nintendo som kommer matad med ett hundratal (200?) gamla NES-spel. Av någon anledningen så drog dock Nintendo tillbaka konsolen, vilket gjort att det är riktigt svårt att få vantarna på en om man inte vill betala ungefär det dubbla beloppet eller mer på andrahandsmarknaden. Mina frågor är nu följande: 1. Ni som testat, hur tycker ni att konsolen fungerar? Är dosorna bra? M.m 2. Vet ni möjligtvis vart man kan få tag på en konsol till ett vettigt pris, eller om den kommer att släppas på nytt? - Tack för eventuella svar!
 4. Hade ingen aning om att detta faktiskt var ett genuint problem. Dock så fanns kylskåpsgrejen med i ett avsnitt av tv-serien Silicon Valley, som för övrigt är en riktigt bra nördserie!
 5. Det rör sig varken om reklam eller om ett värdelöst spel. Dessutom så blir det som sagt free 2 play om en inte alltför avlägsen framtid (någon gång i november) och då är det ju bara att testa på utan någon "risk" så att säga. Tycker enbart att det är ett spel som förtjänar mycket mer hype och det är dessutom alltid roligt när svenska utvecklare står bakom ett spel av denna gedigenhet.
 6. Ok! My bad! Antar att jag förstår vad du menar och det kanske även var lite slarvigt läst. Tanken var dock bara att hjälpa till och inget annat!
 7. Kan du inte välja att spara dom i den mapp som fungerar problemfritt? Alltså att du överför dom från en mapp till en annan i telefonen innan du kopplar in den i datorn.
 8. Har spelat det en hel del själv nu och kan med handen på hjärtat skriva under på att jag både tycker att det är riktigt välbalanserat samt buggfritt. Rekommenderar det som sagt starkt.
 9. Måste ha varit någon admin som moddade mitt förra inlägg av någon anledning.. Hur som helst så tycker jag att Presenttillhonom.se har flera bra förslag på vad man kan ge till en man som fyller 30, som inte heller nödvändigtvis behöver ha med alkohol att göra. Tycker att du nu har hyfsade svar på båda dina frågeställningar! Skriv gärna vad du i slutändan valde. Alltid roligt om man kan vara till hjälp.
 10. Rekommenderar helt klart Svensk Maffia! Där snackar vi inget SoA-skit utan historier ur det verkliga livet och dessutom svenska! Boken är dessutom lite till åren så den är också rätt billig i nuläget.
 11. Skönt med helg!

 12. Förstår inte heller ditt dilemma fullt ut? Misstänker att det är långt ifrån ditt operativsystem som är orsaken bakom att du upplever att din burk känns "over the hill"...
 13. Brukar alltid vara ett himla bök att få äldre spel att fungera bra på nyare datorer med nyare operativsystem som exempelvis Windows 10. Löste det genom att sätta upp en gammal burk för att köra några gamla godingar!
 14. Förklara gärna vad cachar är i detta sammanhang och även vad ett CDN är för en som är helt lost! Tack på förhand!
 15. Känns ju rent spontant extremt legit att ge någon alkohol som present när dom fyller 30! Det är väl snarare en norm än något annat i dagens samhälle? Skulle satsa på någon schysst whisky från bolaget!
×
×
 • Skapa nytt...