Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

bood_67

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Tyvärr har jag bara en bärbar dator som jag kan ansluta direkt. De stationära blir ganska krångliga att försöka göra samma sak med. När jag kopplar datorn direkt i routern kopplar jag ur alla andra kablar. Även om det skulle vara någon ansluten borde inte hastigheten sjunka från 400 till 150, tycker jag.
  2. http://netgear.se/home/products/networking/orbi/ https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3866008 Support finns bara på engelska i bästa fall. Därför tänkte jag att jag börjar här får att se om någon hade ett svar eller lösning. Upphastigheten är, som sagt, cirka 500. Det är bara nedhastigheten som är "dålig".
  3. Hej. Jag har en uppsättning Neatgear Orbi hemma. Det mesta fungerar bra men nedhastigheten mot internet är långsam. Jag betalar för en 500/500 uppkoppling men får bara ca 150-200 ned. Upp är inga problem. Där är hastigheten den utlovade. Mäter jag direkt i fiberboxen blir hastigheten mycket bättre, drygt 400. Kopplar jag in datorn i routern istället blir hastigheten 150-200. Allt är mätt med Cat6 kablar. Trådlöst får jag ungefär samma hastighet, dvs 150. Någon som vet varför routern "stryper" nedhastigheten och vad jag kan göra åt det?
×
×
  • Skapa nytt...