Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Skorpion76

Medlem
 • Content count

  133
 • Joined

 • Last visited

About Skorpion76

 • Rank
  Aktiv
 • Birthday 11/18/1976

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://klotterplanket1.egetforum.se/portal.php

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Oskarshamn
 • Intressen
  skriva, surfa på internet, hänga på diskussionsforum, hästar

Recent Profile Visitors

1,584 profile views
 1. Jag har en standard version av Dropbox och har inte köpt till något premiepaket. Det skulle jag gärna vilja göra, men problemet är att det kostar ca 100 kr i månaden. Utrymmet i Dropbox har jag lyckats fylla med drygt 200 bilder i PNG-format. För att få plats med mer bilder har jag börjat ändra format till jpg och det går ganska bra om jag tar bilderna var och en för sig, men finns det något program eller liknande som jag kan använda och som gör att jag kan ladda upp flera bilder samtidigt och ändra formatet på?
 2. Ja precis! Jag håller med dig helt och hållet. De som cyklar eller går och pratar är egentligen inte ett dugg bättre.
 3. Berlinmuren

  Nej precis!
 4. Jag tycker att det är bra att det har kommit en lag som förbjudet prat i mobiltelefoner eller sms bakom ratten. Detta på grund av att koncentrationen försämras rejält och medför att olyckor inträffar ännu lättare!
 5. Var i landet bor du?

  Sommarbostad i Finland. Wow! Det låter spännande.
 6. Hur duktig är du på koder och programmering? Jag har startat ett diskussionsforum som jag skulle behöva hjälp med.
 7. Som funktionsnedsatt råkar jag ofta ut för att mina föräldrar svarar åt mig och pratar över huvudet på mig. Mamma har förstått att det inte är snällt att göra på det viset och effekten blir att jag som funktionsnedsatt blir betraktad som mindre vetande. Hur ska jag kunna hävda rätten att föra min egen talan när det till på köpet heter att mina föräldrar svarar åt mig av välmening?
 8. Lär killarna att veta hut!

  Jag har funderat en hel del på det här med våldtäkter och sexuella ofredanden och så här tror jag att det ligger till. Rätta mig gärna om ni tycker att jag har fel, men så här tror jag att det ligger till. Flickor och pojkar får helt olika slags fostran när de växer upp. Pojkar får lära sig att de ska ta för sig av livet medan flickorna ska veta hut i en större utsträckning. Hon ska lyda och göra som hon blir tillsagd. I det gamla bondesamhället fungerade den här sortens fostran säkert utmärkt eftersom kvinnorna stannade hemma och skötte familjen, men nu lever vi på 2010-talet och kämpar för lika rättigheter mellan könen. Trots det hänger det gamla synsättet kvar. Pojkarna ska lära sig att ta för sig av livet och pojkar och killar har en mycket starkare könsdrift än tjejerna. Därför tror jag att det är omöjligt för fäderna att lära sina söner att det är förbjudet att tafsa på en tjej som "råkade komma i vägen". Rätta mig gärna om jag har fel, men det här är min personliga uppfattning och när en kvinna har blivit våldtagen, sexuellt ofredad, sexuellt utnyttjad, utsatt för sexuella övergrepp eller sexuellt tvång är det nästan alltid bara kvinnor som diskuterar just det. Kvinnorna håller sedan ihop och tycker samma sak medan männen knappt yttrar ett ord i frågan.
 9. Nej, men ni gjorde något annat roligt istället. Faktum är att något år var årets julklapp just en upplevelse. 2008 var årets julklapp just en upplevelse.
 10. ANSWERED Irriterande mus

  Det låter mycket troligt att musen är utsliten och som nämnts tidigare i tråden kan det även ha fastnat damm, smuts och skräp i den.
 11. Tangentbord

  Jag har hört att man ska kunna köra tangenterna i diskmaskin och det kan det vara värt att göra om det har fastnat fullt med smulor, smuts och skräp mellan tangenterna.
 12. Det heter att man inte ska bry sig om vad andra tycker om det visar sig att det finns dem som är negativt inställda till det som man gör, men i så fall skulle jag vilja ha ett riktigt bra svar på vad man ska göra med de människor som på inga villkor accepterar att man gör som man själv vill och hittar egna lösningar. Dessa människor gör i stort sett ingenting annat än skäller på dig och talar om för dig att de inte vill se att du gör som du själv tycker känns bäst. Hur ska jag kunna låta bli att bry mig om någon som på ett bestämt och hårt sätt tar fysiskt tag i mig och vägrar låta mig göra på mitt eget sätt och det som känns bäst för mig?
 13. Jag tänkte att det kunde vara roligt att ta reda på var alla som hänger här på E bor någonstans. Själv bor jag i Oskarshamn, I Kalmar län.
 14. Klassliv - hur gick det sen?

  Ja, det är just vad jag försöker göra. Jag ställer frågan här och hoppas att någon som har ett pluskonto ska se den.
 15. Där delar vi samma dilemma.
×