Just nu i M3-nätverket
Jump to content

itc

Medlem
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. internetthastighet

  Hej! Får du lika olika resultat om du mäter vid en annan sida? Tex http://www.speedtest.net/ ? Vad har du för typ av uppkoppling? Eget abonnemang eller delar du med andra?
 2. "Automatisk synkronisering"

  Eftersom det är en Android telefon så syftar nog detta på om du vill synka data, tex kontakter mm till googlesservrar. Det kan vara bra den dagen du ska byta telefon eller denna försvinner.
 3. Loopia är hackade

  Verkar vara ett stort hack, eftersom användarna får nya kundnummer, lösenord sam att alla SSL-certifikat byts ut. Kommer bli kostsamt för Loopia.
 4. Troligen räcker det med en ominstallation. Skulle du fortfarande ha problem gör en nyinstallation på en ny disk. Kanske dags att uppgradera till en SSD om du inte har det?
 5. Hej! Av erfarenhet brukar det inte vara några problem. Man kan behöva ändra lite säkerhetsinställningar i nya versionen bara.
 6. Vad är det med min e-post?

  Kan vara att mailen fastnar i skräppost? Har du kontrollerat det? Angående att du får en massa oönskade mail...se till att försöka blockera de avsändarna alternativt skapa en ny adress på tex gmail som har väldigt bra inbyggt skydd mot spam.
×