Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

martin355

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej Cecilia. Jag stängde webbläsaren och då blev det 66 processer. Installera programmet speccy och tagit lite skärmklipp på cpu och annat. Vet inte om det hjälper.
 2. Hej. Det finns någon snabbfunktion med ocr scanning. Men det måste man köpa ett speciellt kit för. Det är en större modell multimaskin jag använder. Märke´: Kyocera Modell: Taskalfa 5052 eller 50503ci Vad ska jag göra?
 3. Hej Cecilia: Det är 100 processorer som är igång. Det är något som körs i bakgrunden. Cpu:n pendlar mellan 39 och 15. Det enda jag har öppet är bara webbläsaren Chrome. Har inget program från Toshiba. Har du något du kan rekommendera? Ska kolla om Toshiba har något program.
 4. Hej. Vet inte om det är rätt avdelning jag skriver i, men kör på ändå. Ändra om det är fel. Mitt problem är jag har planer på att scanna en massa dokument då dem tar plats i hyllan. Det är viktigt att jag ska kunna söka i dokumenten. Jag har testat att scanna en del men det går inte att söka. Misstänker att materialet scannas som bild och är inte sökbart då. Det är min teori. Rätt eller fel vet jag inte. Hur ska jag göra för att materialet ska vara sökbart? Det som är viktig är att jag ska kunna söka på text och siffror. Jag har konverterat över det word men det blir helt galet, layouten ändras helt och hållet. En sida delas på två och tvärtom. Har någon bra förslag. Använder adobe reader som pdf-läsare. Ha en trevlig dag/kväll.
 5. Hej. Ursäkta att jag inte har svarat. Datorn har börjat gå seg senaste månaderna. Vet att datorn är lite gammal men den har fungerat bra och inte har gått så trög vid uppstarten. Kör inga spel eller så. Bara vanlig surfning och betala räkningar. Det är en bärbar Toshiba modell Equium, med 2GB ram och 260 gb vanlig hårddisk. Processor: Intel Pentium Dual CPU T2330 1.6 GHz Bredband är det 90 mb ner och 25 mb upp (trådlöst). Dump på Cpu
 6. Hej. Min dator går väldigt segt när jag surfar. I aktivitetshanteraren ser jag att det är 80 processer som är igång när jag surfar. Har bara ett fönster uppe och det är Chrome jag använder. Så många ska väl inte vara igång. Är bara och surfar. Vad ska jag göra? Datorn är väldigt seg. Bifogar skärmklipp. Det här är en del av processerna som är igång.
 7. Hej. Sista tiden går Google Chrome väldigt segt. Det händer att jag får meddelande att vänta .... sidan svarar inte trots att sidan (aftonblade.se,,blocket.se) men fungerar via explorer. När jag kollar i aktivitetshanteraren så är det 14st "chrome.exe" aktiviteter i aktivitetshanteraren. Vad ska jag göra. datorn tuggar på hur mycket som helst när man ska surfa. Använder då explorer går trögt det med men inte lika trögt som chrome. Vad göra? Har windows 7 installerat.i datorn. Tacksam för all hjälp.
 8. Hej har stadsnät via Telia hastighet 250 ner 250 upp. Använder telias router. Har mätt hastigheten med mobil o via bredbandskollen.se. Får 130 ner 70 upp. Borde det inte vara högre? Vet att trådlöst inte kommer upp i 250. Hur högt borde det vara. Kan nämna att det är två skarvar i fiberkabeln in i huset. Det är Telia som svettsat dem. Telia vet om det o supporten säger att det inte finns något samband med svetsningen o hastigheten. Vad ska jag göra?
 9. Hej. Har testat den o ha typ en meter från mobilen och mobilen har full mottagning. Men det finns ingen internet. Det fungerar runt 10 min. Har testat o ha den nära routern samma problem där. Ska jag byta router kanske?
 10. Jo. Jag har manualen. Har gått genom den flera gånger och får inte till det. Har bytt uttag också. Hjälper inte så mycket.
 11. Hej. Jag har en Repeater av märket D-Link Dap 1520. Problemet med den är att den ibland kan tappa kontakten med mobilen eller datorn. Hur ska jag göra. Ska jag återställa den. Har försökt men det går inte. Jag använder en router från telia-router Plus V3. Återställd en på manuellt sett. Använde inte knappen som är på för WPA.Utan installerade via datorn manuellt. Vet inte alls vad jag ska göra? Vill helst om installera allt och fabriksåterställa allt. Har tryckt in resetknappen men det har inte hjälpt. Koden för att logga in har jag men den ändrade jag. Typiskt nog kommer jag inte ihåg den. Hur ska jag göra. Köpte den för att få bättre täckning men nu får jag uppkoppling då och då.
×
×
 • Skapa nytt...