Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

martin355

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej. Sista tiden går Google Chrome väldigt segt. Det händer att jag får meddelande att vänta .... sidan svarar inte trots att sidan (aftonblade.se,,blocket.se) men fungerar via explorer. När jag kollar i aktivitetshanteraren så är det 14st "chrome.exe" aktiviteter i aktivitetshanteraren. Vad ska jag göra. datorn tuggar på hur mycket som helst när man ska surfa. Använder då explorer går trögt det med men inte lika trögt som chrome. Vad göra? Har windows 7 installerat.i datorn. Tacksam för all hjälp.
 2. Hej har stadsnät via Telia hastighet 250 ner 250 upp. Använder telias router. Har mätt hastigheten med mobil o via bredbandskollen.se. Får 130 ner 70 upp. Borde det inte vara högre? Vet att trådlöst inte kommer upp i 250. Hur högt borde det vara. Kan nämna att det är två skarvar i fiberkabeln in i huset. Det är Telia som svettsat dem. Telia vet om det o supporten säger att det inte finns något samband med svetsningen o hastigheten. Vad ska jag göra?
 3. Hej. Har testat den o ha typ en meter från mobilen och mobilen har full mottagning. Men det finns ingen internet. Det fungerar runt 10 min. Har testat o ha den nära routern samma problem där. Ska jag byta router kanske?
 4. Jo. Jag har manualen. Har gått genom den flera gånger och får inte till det. Har bytt uttag också. Hjälper inte så mycket.
 5. Hej. Jag har en Repeater av märket D-Link Dap 1520. Problemet med den är att den ibland kan tappa kontakten med mobilen eller datorn. Hur ska jag göra. Ska jag återställa den. Har försökt men det går inte. Jag använder en router från telia-router Plus V3. Återställd en på manuellt sett. Använde inte knappen som är på för WPA.Utan installerade via datorn manuellt. Vet inte alls vad jag ska göra? Vill helst om installera allt och fabriksåterställa allt. Har tryckt in resetknappen men det har inte hjälpt. Koden för att logga in har jag men den ändrade jag. Typiskt nog kommer jag inte ihåg den. Hur ska jag göra. Köpte den för att få bättre täckning men nu får jag uppkoppling då och då.
×
×
 • Skapa nytt...