Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hjälp

Medlem
 • Antal inlägg

  203
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Hej! Får felmeddelandet "not set to an instance of an object" vid följande rader: DataGrid2.DataSource = objReader DataGrid2.DataBind() lblOutput.Text = DataGrid2.SelectedItem.Cells(0).Text() därobjReader är en OleDbDataReader. Jag hämtar ju data för att lägga i en datagrid. Så datagriden med värden skapas ju inte förren jag hämtar datan. Gissar att problemet är att datagriden inte har skapats när jag vill hämta värdet, men hur löser jag det?
 2. Hej! Har haft Visual studio 2003 där jag utvecklat ASP.Net sidor utan problem. Efter att Win XP Pro krånglat så installerade jag om det, installerade IIS och .Net framework men får ändå "HTTP /1.1 500 server error" Vad kan vara fel? Kan det vara ordning på installation? Har provat att köra ASPNET_regiis eller vad filen nu heter. [inlägget ändrat 2005-12-15 23:49:54 av Net]
 3. Hej! jag har en dator med två operativsystem, Win XP home och Win XP Pro. Nu vill Win XP Pro inte starta. Har ingen startdiskett och att använda den till XP home verkade inte fungera. Har inte heller någon skiva då den är utlånad (jo, den är utlånad, är ingen piratkopia). Finns något hjälp att få?
 4. Jag undrar två saker. Hur gör man om man har en knapp och man vill att ett nytt värde ska genereras vid varje klick, t.ex. öka ett heltal med 1 vid varje klick. Hur gör man för att starta en timer som ökar ett värde vid vissa intervall?
 5. Någon som vet om man kan ändra bitrate i Windows media player för filer som har licens och som redan ligger på datorn? Det går ju om man kopierar från cd.
 6. Vi har köpt låtar med licens (wma) som låter bra på datorn, men ger något skrapande ljud när man spelar dom i MP3. Någon som vet vad det kan vara?
 7. Hej! Jag brände några mp3-låtar på en cd-rw. När jag sedan skulle bränna dom igen (via Windows mediaspelaren för att det var låtar med licens) så kommer där en ruta om att skivan inte är tom och om jag vill formatera skivan. Det vill jag ju inte för jag vill ju kunna lägga fler låtar. Tacksam även för hjälp om jag vill bränna flera gånger på samma sätt till en vanlig cd (d.v.s. ej rewrite).
 8. Hej! Jag undrar om någon har erfarenhet av att bränna mp3 och wma filer som är köpta och som har licens. Om man bränner dessa till cd, följer licensen med då och kan man sedan återställa filerna obegränsat om man skulle formatera om hårddisken eller radera låten i mp3-spelaren. Vi har köpt musikfiler med wma och de på sajten sa att man skulle kopiera via mediaspelaren för att det skulle funka. När vi gjorde det så funkar det i mp3-spelaren, men man vill ju kunna behålla låtarna och lägga in dom igen.
 9. Jag har nu varit i kontakt med den ansvarige där vi laddade ner filerna. Tydligen har det blivit något fel med licensen. För att det ska funka ska man kopiera filerna från Windods mediaplayer. Någon som vet hur man gör det? Det finns ju fliken "kopiera", men är det inte endast till för att kopiera från cd?
 10. Någon som vet om man kan spela låtarna albumvis i ett sträck istället för i bokstavsordning. Det gick ju på Sandisk DAP så det borde gå här också. Undrar också om någon vet om någon snygg väska att köpa eller annat sätt så man kan hänga spelaren runt halsen.
 11. Jovisst ska spelaren klara wma-låtar och det finns redan sådana låtar på spelaren som fungerar fint. Om det finns något särkilt skydd vet jag inte. Det går bra att lyssna på datorn och även att bränna på cd-skiva på den dator där de laddades ner, men inte en annan dator. [inlägget ändrat 2005-07-24 12:54:30 av Net]
 12. Det är wma och det ska gå. Det är en Sandisk DAP 256 Mb
 13. Hej! Min sambo köpte några låtar, men när vi ska föra över dom till mp3 går det inte. D.v.s. det går, men de funkar inte att spela.
 14. Just de fel du beskriver var visst de fel jag fick med trasigt minne. Så gör som de sagt ovan och testa varje minne för sig. Då bör du se att något minne är trasigt. Om inte är det förmodligen att fel, som kanske inställningar i BIOS.
×
×
 • Skapa nytt...