Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

supersombi

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Jag har lagat min mus och mina hörlurar förut, då jag fick skada på sladden, men jag tycker det är lite konstigt om det är därför eftersom då borde väl inte tangetbordet funkar innan jag loggar in? eller? har testa med både min mus i en annan dator och det funkar fint, och en annan mus i min dator, funkar fortfarande inte.....
  2. Tack! Det som fungerar med tangentbordet är höja och sänka volymen (jag har 3 knappar för det, som dom flesta tangentbord har) men inget annat, det konstiga är dock att tangentbordet funkar perfekt innan jag loggar in på datorn, så om jag går in i bios kan jag använda tangetbordet normalt samt när jag loggar in på datorn. Självklart har jag testat alla usb portar men det blir samma problem. Ja jag har ominstallerat Windows, och det är Windows 10 64 bitar, vilket jag har hört många har problem med men jag har aldrig haft fören nu. Alla drivrutiner är installerade och uppdaterade för både mus och tangentbord. Ja tangentbordet och musen syns i enhetshanteraren och jag har både försökt uppdatera driv rutinerna för dom men dom är redan uppdaterade står det, har även raderat dom och laddat ner dom på nytt men verkar inte hjälpa.
  3. Hej, jag har en stationär dator som har funkat perfekt ända tills idag, då jag kom hem ifrån skolan, allting funkade bra som vanligt tills mitt tangentbord sluta funka, tyvär kunde jag inte göra något förutom att starta om datorn så jag gjorde det, men när jag starta datorn funkade inte tangentbordet förutom höja och sänka volym knapparna, samma på min mus då jag har knappar på sidan av den. Har ingen aning om vad som har hänt, försökte lösa problemet med pappa genom att uppdatera och installera om drivrutinerna men det hjälpte inte. Jag hade en enhet som var okänd först som vi trodde var problemet, men efter att jag hade startat om datorn utan några usb kablar i så försvann den, men problemet är fortfarande kvar. Så jag beslöt mig att starta om datorn helt, så den blir som fabriksny MEN problemet var fortfarande kvar, och det är inte något fel med tangentbordet då jag har testa både ett annat och i en annan dator. Jag använder en usb mus (razer naga) och jag använder ett g15 logiteck tangentbord med 6 G knappar. Skulle gärna uppskatta lite hjälp så snabbt som möjligt då jag har 2 uppgifter jag måste göra på datorn, eftersom vi slutar skolan snart. Tack i förväg!
×
×
  • Skapa nytt...