Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jmle

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Jmle

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

1 248 profilvisningar
 1. Jmle

  Samsung Galaxy Tab 3 GT-P5220

  Men vilken Odin Ska jag välj a då till min tab 3? Det fanns ju många att välja på, dessutom gäller det att välja rätt.
 2. Jmle

  Samsung Galaxy Tab 3 GT-P5220

  Vad menas med långskott?
 3. Jmle

  Samsung Galaxy Tab 3 GT-P5220

  Nu Har den varit in till Samsung på service/rep. Men den Kom tillbaka utan att de ens har kikat på den. Kika kanske de har, men de sa att det inte finns några reservdelar till den längre. Jag frågade dem hur det kan komma sig att den går sönder bara för att man vill göra en fabriksåterställning, men har inte fått något svar från dem
 4. Skulle återställa denna padda till fabriksinställningarna, men när jag nu startar den och sen kommer det upp texten "Installerar systemuppdatering" och sen kommer det upp texten "Inget kommando" Klickar jag på homeknappen + ljud ner + startknappen kommer texten "Do not turn offtarget. Vad gör jag så att den börjar att installera sig igen?
 5. Jmle

  LÖST No kernel

  Nu fungerar den som vanligt igen, efter att jag har installera c:a 60uppdateringar +att jag har installerat om windows till 8.1
 6. Jmle

  LÖST No kernel

  Det är en All-in-one Asus 2702et. När jag startar datorn så blinkar markören Uppe till vänster en stund, kanske I 5 SEK. Sen kommer det upp no kernel. Men startar jag om datorn igen, kan den starta normal. Om jag kör en total återställning kanske det rätta till sig.
 7. Jmle

  LÖST No kernel

  När jag startar datorn så blinkar markören Uppe till vänster en stund, kanske I 5 SEK. Sen kommer det upp no kernel. Men startar jag om datorn igen, kan den starta normal. Om jag kör en total återställning kanske det rätta till sig.
 8. Jmle

  LÖST No kernel

  Får upp denna text när jag startar datorn. Klickar jag på controll-alt-del så startar den som vanligt.Vad kan det vara? Windows 8.1
 9. Jmle

  Garanti på moderkort

  Bifogar fakturan från LetMeRepair. dator.pdf
 10. Jmle

  Garanti på moderkort

  Vad säger konsumentlagen om garanti när det gäller reparationer på datorer? Någon som vet? Nu är det så att själva datorn är 4år, men det jag undrar över är om det är som de säger att garantin på ett moderkortet är endast 3 månader. Skickade den till Let Me Repair i Uppsala. Så här säger de I mailet: Dessvärre har vi bara 3 månaders verkstadsgaranti på reservdelar. Vad som orsakat detta är inget vi kan spekulera kring.
 11. Jmle

  Garanti på moderkort

  Nu är det så att själva datorn är 4år, men det jag undrar över är om det är som de säger att garantin på ett moderkortet är endast 3 månader. Skickade den till Let Me Repair i Uppsala. Så här säger de I mailet: Dessvärre har vi bara 3 månaders verkstadsgaranti på reservdelar. Vad som orsakat detta är inget vi kan spekulera kring.
 12. Har en all in one Asus 2702et som jag skickade in på lagning i maj 2017. De bytte ut moderkortet. Nu i Dec. hände samma sak igen moderkortet trasigt. De säger samma sak som förra gången att det är självförvållat. Kortet höll I 5 månader. O o så säger de att garantin pă kortet är enbart 3 månader
 13. Hur ska man då kunna kolla det då?
 14. Nu har testat strömsladden men är inget fel på. Det är inte så att det kanske sitter en säkring på nätagg soom kan ha gått sönder?
 15. Går det att testa denna svarta laddningslåda på något vis?
×