Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jmle

Medlem
 • Antal inlägg

  56
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Jmle

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

2 222 profilvisningar
 1. Har en Asus 2702 AIO. När man går in på vissa sidor på nätet, nu sist gick jag in på expressens sajt, så fryser sig skärmen. Man blir tvungen att nödavstänga datorn, vilket inte är så bra, för jag tror att det är detta som gjort att jag har fått bytt moderkortet 2 ggr. Varför fryser skärmen på vissa sajter?
 2. Tack för alla svar, men nu har jag fått till det. Jag hade en optisk kabel som jag kopplade från tvn, s optisk ut till förstärkarens optisk in. Och det fungerade igen.
 3. Du har nog rätt i det. Men var ska de sitta då någonstans då?
 4. Jag kopplar en ljudkabel från tv till förstärkaren via rcakabel(röd och vit) men det hörs inget från högtalare. Kopplade om förstärkaren till radio och då var det ljud. Någon som har något tips? Har förut fungerat.
 5. Nu har jag löst detta problem. Jag flyttade routern till andra sidan av huset, flyttade även en repeater så den står alldeles intill tv, n. Drog en kabel från den till tv, n fungerade direkt. Men söker jag efter trådlöst på tv, n, så hittar den inget nätverk. Men det spelar ingen roll längre, eftersom kabel fungerar finfint.
 6. Usb uttaget på boxens baksida, vad använder man den till? Går det kanske att koppla in en extern hårddisk där?
 7. Nu har jag draget en kabel direkt från routern och då fungerar det. Men fortfarande så fungerar inte det trådlösa
 8. Hur gör jag då om man ska klona?
 9. Om man har en sattelitmottagare, går det att kopiera eller flytta innehållet på hårddisken till en annan hårddisk eller usb.minne? Den börjar nämligen på att bli full. Och jag vill gärna ha kvar dessa filmer som ligger på den.
 10. Vad tror du om den här då? Betydligt billigare, men sämre kvalitet kanske?https://www.discatonce.se/se/kablar-kabelsortering/natverkskablar/cat6/deltaco-utp-cat6-patchkabel-20m-vit.php?ref_lp=pricerunner&utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc
 11. Måste dra en nätverkskabel från routern ner i källaren til ett playstation konsol för att kunna tanka hem spel. Förslag på kabel måste ha 20 m.
 12. Har kollat att det finns macadresser, och det gör det både tråd och trådlös macadress. Så här säger de från supporten. Hej Lars-Erik, Tack för att du kontaktat Samsung Support. Beklagar att du upplever problem med er tv. Om du går > Menu > Support > Kontakta Samsung > Där skall du leta efter Mac-adress. Om det bara står nollor i dessa rutor både med kabel och trådlöst så betyder det att nätverkskorten är ur funktion. Det är väldigt ovanligt med att kabel-kortet går sönder dock. Om du har en mac-adress så behöver ni återställa er router genom att dra ut strömmen från er router i 10 sekunder. Koppla tillbaka och återställ sedan er Smart Hub. Gå in i Smart Hub > Tryck Tools > System > Återställ Smart Hub. Pin är som standard 4 nollor eller 1234. Koppla sedan upp mot ert nätverk på nytt. Om detta inte hjälper så dra ut strömmen från er tv i 10 minuter och försök sedan på nytt igen. Du kan inte koppla in ett trådlöst usb-nätverkskort nej. Din tv har ett annat operativsystem och det kommer då inte att fungera. Du kan dock få en smart tv på annat sätt. Du kan köpa till en Chromecast för 400:-. Det är inte vår produkt men den kommer ge er vad ni behöver. Så kontrollera med er återförsäljare så kan de hjälpa er vidare med detta. Det är sannolikt inte värt att reparera denna tv då det kommer kosta mer än det är värt. En chromecast och en smart telefon skulle lösa era problem. Om du har andra frågor fram över är du välkommen åter. Ha en fortsatt fin vecka. Med vänliga hälsningar / With kind regards Jim Samsung Support
 13. Jmle

  Fortnite

  Hur laddar jag hem Fortnite till PS4? Var in på en sida och köpte det för 0 kr, men hur får jag det till minPS4?
 14. Har nu gjort en anmälan till Samsungs support, få se vad de säger. Jag återkommer när jag har fått svar från dem.
×
×
 • Skapa nytt...