Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Jmle

Medlem
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Jmle

 • Rank
  Användare

Recent Profile Visitors

433 profile views
 1. Garanti på moderkort

  Bifogar fakturan från LetMeRepair. dator.pdf
 2. Garanti på moderkort

  Vad säger konsumentlagen om garanti när det gäller reparationer på datorer? Någon som vet? Nu är det så att själva datorn är 4år, men det jag undrar över är om det är som de säger att garantin på ett moderkortet är endast 3 månader. Skickade den till Let Me Repair i Uppsala. Så här säger de I mailet: Dessvärre har vi bara 3 månaders verkstadsgaranti på reservdelar. Vad som orsakat detta är inget vi kan spekulera kring.
 3. Garanti på moderkort

  Nu är det så att själva datorn är 4år, men det jag undrar över är om det är som de säger att garantin på ett moderkortet är endast 3 månader. Skickade den till Let Me Repair i Uppsala. Så här säger de I mailet: Dessvärre har vi bara 3 månaders verkstadsgaranti på reservdelar. Vad som orsakat detta är inget vi kan spekulera kring.
 4. Har en all in one Asus 2702et som jag skickade in på lagning i maj 2017. De bytte ut moderkortet. Nu i Dec. hände samma sak igen moderkortet trasigt. De säger samma sak som förra gången att det är självförvållat. Kortet höll I 5 månader. O o så säger de att garantin pă kortet är enbart 3 månader
 5. Hur ska man då kunna kolla det då?
 6. Nu har testat strömsladden men är inget fel på. Det är inte så att det kanske sitter en säkring på nätagg soom kan ha gått sönder?
 7. Går det att testa denna svarta laddningslåda på något vis?
 8. Jo, det hat hänt förut att man har fått trycka på startknappen flera ggr. innan den har startat
 9. Det är inte så att det kan vara elkabeln som det har blivit något fel på?
 10. Det är ju så precis att hyresavtalet gått ut 31/3. Kanske man kan ta det på hemförsäkringen. Den har ju visserligen varit glapp på startknappen förut.
 11. Jag har gjort som du sa men det händer ändå inget. Det kan inte vara så att det är något fel på strömsladden så den inte får tillräckligt med ström?
 12. När jag skulle starta upp datorn en morgon så vägrade den. Det som kommer upp på skärmen är Asus loggan men sen slocknar den bara.Kan inte gå in i bios. Kör Windows 8.1. Fick tips från Asus att man kunde ladda hem ett startprogram på en annan dstor, men det gick inte heller. Jag behöver 64 bitars programmet men datorn jag tankat hem det till kör 32 bitars. Vad gör jag? Några som har några tips?
×