Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Emelina

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Emelina

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Kön
  Kvinna

Senaste profilbesöken

512 profilvisningar
 1. Vi har köpt en begagnad iPad till vår 4-åring. Den har iOS 9. Spotify och Biblio kan vi alltså inte använda. Har ni tips på appar för musik och ljudböcker (kommer mest att bli låneböcker från biblioteket) som kan funka för oss? Tack på förhand!
 2. Emelina

  Barn-iPad

  Jag har en iPad och vi har skaffat en begagnad iPad till vår dotter som fyller 4 år. Vad blir bäst? Att jag loggar in på hennes som mig själv eller att jag skaffar en mailadress till henne och loggar in? På hennes iPad kommer vi att ha appar för musik, film, ljudböcker och lek & lär. På min iPad finns enstaka betalappar som jag skulle vilja flytta över till hennes utan att behöva betala på nytt. Men om vi ska använda Spotify samtidigt kommer inte det att funka bra såvida vi inte har varsitt konto. Och jag vill ju inte att hon eller någon annan råkar skapa problem för att de kan komma åt mail, spellistor och bokmärken som är mina.
 3. Stort tack för tips och goda råd! Men är enda lösningen att skaffa ett separat program? Det borde väl funka att söka i utforskaren/mappsystemet om man bara skriver på rätt sätt? Jag fick tipset att skriva klor typ:=.doc och klor typ:=.docx och det verkar fungera bara jag tänker på att göra två separata sökningar så jag får med både nya och gamla wordfiler.
 4. Jag vill hitta alla wordfiler (både doc och docx) som innehåller orden klor, klorera eller klorering. Jag har gjort en testfil. Om datorn hittar den har jag sökt rätt. När jag skriver klor hittar jag filer jag har nytta av. När jag skriver klor typ:word får jag inga träffar alls. Det funkar inte att söka fram alla filer (excel, word, powerpoint) där ordet förekommer. Tar alldeles för lång tid. Hur ska jag göra för att söka rätt? På jobbet har vi Windows 8 och VDI.
×
×
 • Skapa nytt...