Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kattis78

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Japp, du tolkar det helt rätt Har dock provat att sätta i skrivhuvudet och köra rengöring ett par gånger (måste införskaffa mer färg om jag ska köra en djuprengöring ) och utskriften för svart (PGKP) har blivit bättre och bättre för varje utskrift. Ska jag låta bli det? Tänkte på det du skrev om de små spolarna. Jag har ju fortfarande inte sett till någon svart färg på skrivhuvudets undersida. Tack på förhand!
 2. Tack för svar :-) Har inte kommit så långt än, eftersom jag får intrycket att det är något med skrivhuvudet. Alla övriga färger rinner igenom finfint, men inte den svarta. Det är nästan som att det inte finns någon svart färg där, men bläcknivån känner skrivaren av och det är okej så det kan inte fattas färg "på riktigt".
 3. Tack för svar :-) Har använt både original och billigare tidigare utan att det har blivit några problem. Just nu är det den billiga och de övriga färgerna funkar hur bra som helst. Det är bara den svarta, som har ballat ur. Har även provat svart originalfärg, utan att det skedde någon förändring. Kontrollerar jag skrivhuvudet så rinner de övriga färgerna igenom medan den svarta i princip inte verkar existera alls. Bläcknivån är det dock inget fel på.
 4. Tack för svar :-) Djuprengöring är gjord både före och efter rengöringen med Isopropanol.
 5. Hej! Har en Canon ip4850, som inte använts den senaste tiden och bristande användning har nu resulterat i en rengöring av skrivhuvudet med Isopropanol. De färger, som innan rengöring inte fungerade riktigt tycks nu fungera, men den svarta, som innan rengöring fungerade klockrent tycks ha brutit ihop alldeles. Patroner är bytta, så vad har hänt egentligen? Tack på förhand! //Kattis
×
×
 • Skapa nytt...