Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mowitz

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av Mowitz

  1. Läste ditt svar först nu men vet du vad? Satt och kollade på adaptern medan jag följde Vasaloppet och då hittade jag batteriluckan! Bytte batteriet och skrapade bort lite "legering" och då hände det saker. Så nu funkar allt och jag har t o m tittat igenom filmerna från 1994. Vilken nostalgitripp - visste inte ens att vi filmat dessa händelser. Tack för ditt stöd! :-D
  2. Vet inte riktigt hur det skulle gå till. Har provat med alla tre filmerna och de verkar passa in lätt. Ska se om det går att rulla eller på annat sätt testa. Återkommer!
  3. Jodå spelaren funkar men adaptern vet jag ju inte. Det går lätt att lägga i filmen i alla fall och luckan snäpper upp bar man trycker på knappen. Det är en liten röd "vinge" som man måste hålla in minns inte om det är så det ska vara?
  4. Jag har hittat några videofilmer i mindre format och har en adapter som de ska stoppas i för att kunna spelas upp i VHS:en. Problemet är att VHS spelaren spottar ut adaptern så fort den kommer in. Vad är det för fel?
×
×
  • Skapa nytt...