Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Stadsbyggaren

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Jag får vitt flimmer på skärmen vid uppstart och dator låser sig efter ett tag. Har utgått från att det är relaterat till grafikkortet ( Nvidia nForce 980a/780a SLI), men har nu gjort allt jag kan för att konstatera att det faktiskt fungerar som det ska. Har haft en tidigare konflikt mellan win10 och grafikkortets drivrutin. Men har löst det genom att inte uppdatera Windows då den tidigare versionen funkade med grafikkortet. Så allt talar för att grafikkortet funkar som det ska och har nu nya drivrutiner som ska funka även med win 10. Jag är fast.
  2. Jag installerade win 10 på den andra hårddisken, funkar fint. Men nu fungerar förstås inte de gamla programmen som var kopplade till den första Windowsinstallationen. Jag ska prova att installera om win 10 på den ursprungliga platsen igen för att se om programmen funkar. Gissar att det inte kommer funka. Finns det något sätt att länka om de existerande programmen till den nya Windows installationen?
  3. Jag uppdaterade till windows 10 gratis i sommar. Vid senaste uppdateringen hände något som fick flera saker att hända, windows blev i praktiken oanvändbar. Efter att ha följt en massa olika tips på forumet så gav jag upp. Jag har nu installerat windows 7 på min andra ssd-disk och startar med den. Jag vill dock få bort min trasiga windows 10 från min första ssd-disk. Disken innehåller ett annat program också som jag inte ska ta bort, jag kan alltså inte rensa hela disken. Hur får jag bort windows 10?
×
×
  • Skapa nytt...