Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PelleSök

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

PelleSök vann dagen: 13 december 2017

PelleSök hade det mest gillade innehållet!

Om PelleSök

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Jag har följt anvisningarna och får viss respons från fånen men bara fram till nokialoggan sen svartnar den igen! Det går att upprepa denna manöver gång på gång med samma resultat. det verkar som om systemet har fastnat i en loop! Dessutom laddar den uur totalt på mindre än 5 tim.
 2. Nu får jag ingen respons alls från eländet! Den är svart och att hålla in knappen länge ger inget svar.
 3. som rubriken säger, den slocknade igår med slut batteri. La den på laddning. I morse var den fulladdad så jag startade den, loggade in till androiden men sen stannade den vid loggan och jag kan inte komma till inloggningen till simkortet. den går inte att stänga av heller. Fråga 1, finns det nåt sätt att tvångsstänga av? ( en annan nokia jag hade kunde man genom att hålla in start och volymsänkning tvinga) 2, kan man komma åt innehållet utan att ha aktiverat simkortet? 3, kan man ta ut simkortet som är inaktivt med telfonen i nuvarande läge, igång, utan att det påverkar kortet? Tacksam för vilka tips som helst!
 4. Tack och bock, äntligen har jag fått ordning i huvet!
 5. Jag klantade mig vid något tillfälle och klickade i rutan "gör alltid detta automatiskt med dessa filer" för pdf:er när jag skulle spara en speciell pdf. Nu sparas pdfer automatiskt och jag kan inte välja att öppna direkt i FF eller adobe utan måste gå till mappen där filen sparats. HUr ändrar jag tillbaka så jag får upp "Spara som" när jag klickar på rn pdf?
 6. Tidigare har jag kunnat klicka på url i eposten och direkt fått upp FF på adressen i mailet (alltid kända adresser som jag vet är autentiska). Numera, sedan någon uppdatering av FF, måste jag kopiera adressen, starta FF och klistra in aderessen i adressfältet. Vad har ändrats ovh var? I TB eller FF? Hur kan jag återställa funktionen?
 7. Problemet löst, hittade efter intensivt fingrande på olika blå texter i appen på min platta! När man skapar profiler ska man bocka för olika rubriker, utan att man egentligen får nån info om vad de gör eller vad de inte gör. Endast allmänna ord om säkerhet mm. Jag fick leta mig fram till hur man redigerar profiler för att kunna använda nätet på det sätt man vill! Det stora problemet är egentligen att det inte finns en handbok som lotsar en genom alla finesser som appen erbjuder! (Om någon är intresserad av en utförligarre förklaring till var det sket sig och hur jag fixade det så skicka mig ett PM) Deco M5 innehåller Trend Micros AV som blockar sidor utan att jag har möjlighet att påverka vilka! Jag ska in tll miljonlotteriet och trend blockar den sidan! Det finns en hänvisning längst ned på den sidan där man kan kolla varför. Där visas att sidan är säker men har nån slags 18 årsgräns, (adult). Man kan gå vidare och begära ändring av klassificering men jag har inte fått nåt gensvar på min begäran. När detta hade hänt insåg jag hur TM skulle konfigureras genom appen, vid installationen brydde jag mig inte om detta då jag trodde att TM var valbart tillägg! Trots att jag stängt av TMs funktioner i appen påverkas inte blocket. Jag har städat cash, internethistoria och kakor, bytt webläsare från FF till Opera, Edge och Chrome och testat i dessa med samma resultat i alla. Chrome kom fram till milonlotteriets inloggning men där blev det stopp! Ska jag göra en fabriksåterställning av Decon och göra om allt från början? I så fall finns de gamla inställningarna lagrade nånstans i "molnet" så att ajg hamnar i samma slinga igen? Eller finns det nåt annat att göra? Alla tips mottas tacksamt! PS bifogade de två sidor som man kan klicka sig fram till. Parental Control Restrictions.htmlTrend Micro Site Safety Center.html
×
×
 • Skapa nytt...