Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

M-R

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Om M-R

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sundsvall

Senaste profilbesöken

1 097 profilvisningar
 1. ​Tack för svar ! Fotona skulle jag beskriva som halvmatta. Dammkornen som du beskriver tycker jag stämmer med fotot ovan. Tror du att jag skulle få ett märkbart bättre resultat med en Lide 220 scanner ? http://www.pricerunner.se/pl/50-3004673/Skanners/Canon-CanoScan-LiDE-220-priser
 2. Hej ! ​Jag har en skrivare med inbyggd scanner som heter Canon Pixma MP230. Jag har tänkt att scanna in lite gamla fotoalbum men är inte riktigt nöjd med den kvalité som MP230 ger. Okej - jag vet - den är gammal och billig ​Min fråga är därför om någon har en uppfattning av om jag skulle märka någon skillnad om jag köpte en Canoskan LiDE 220 som är en separat lågprisscanner. Eller måste jag köpa en dyrare för att märka någon skillnad ? ​Problemet med MP230 är att gamla färgfoton blänker på ett sätt som nya foton inte gör varför små vita "glitterprickar" uppstår i JPG-filen. Se bilaga.
 3. Hej ! Vi har bärbara datorer från HP hemma och de har samma laddsladdsanslutning men olika effekt på transformatorn. Följande effekt har "sladdarna": Dator 1 och 2: Output: 19,5V / 3.33A / 65W MAX Dator 3: Output: 19,5V / 2,31A / 45W Fråga: Kan jag använda sladd för dator 1 och 2 till dator 3 och kan jag använda sladd för dator 3 till dator 1 eller 2. Tack på förhand !
 4. Hej ! Tack för er hjälp. Jag laddade ner verktyget en gång till och denna gång funkar allt som det ska. Måste ha varit något fel på versionen som jag laddade ner för någon vecka sedan. Än en gång tack för er hjälp
 5. Tack för svar. Men så långt kommer jag inte i installationen. Jag stoppar i USB-Stickan och klickar på setup. Därefter får jag frågan om jag ska söka efter en ny version av installationsprogrammet (och då svarar jag nej) och sen bryts installationen med texten ovan.
 6. Hej ! För en tid sedan slutade Windows 10 att fungera. Därför installerades datorn om till fabriksinställningarna och fick därmed Windows 8. När jag laddat ner Windows 10 igen så får jag ett felmeddelande som säger följande: "Det gick inte att identifiera produktnyckeln". Är det någon som har förslag på om jag kan göra något eller är det bara att köpa en ny licens ?
 7. När man kopplar en iOS-enhet till en dator och ska kolla på foton så ligger dom hovendroven i hundratals mappar. Ingen ordning alls verkar det vara. Vad är det som har hänt ?
×
×
 • Skapa nytt...