Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ag

Medlem
 • Antal inlägg

  348
 • Gick med

 • Senaste besök

Om ag

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1955-01-01

Profil

 • Ort
  Mölndal
 1. Ja, problemet kvarstår. Jag har inte tagit mig tid att testa igen. Har behövt använda datorn - och det går ju...
 2. Hur gör man det? Med samma kabel som jag har från datorn till grafikkortet? Ser ingen annan "ingång" för kabeln än den till grafikkortet.
 3. OK - det har jag också men skärmen/typsnittet ser inte lika skarpt ut som det gjorde innan.
 4. Kan någon tala om var jag hittar drivrutinen till Bildskärm Samsung Syncmaster 2243BW. Utan att jag hamnar på sidor som DriverBoost http://www.driverboost.com/lp/drivers/update/samsung-drivers.php?gclid=CLuKoL7G6rMCFWF7cAodawsAiw Måste man göra det så komplicerat att hitta drivrutiner? Det tycker man förstås inte om man är van vid "djungeln".... Hur bör man söka allmänt när man letar efter drivrutiner?
 5. Nu använder jag mitt gamla grafikkort igen och lyckades installera den ursprungliga drivrutinen ATI Radeon HD 3400 series (men skulle eg vara HD3450). Antar att denna länk är om jag skall installera ursprunglig drivrutin? http://h10025.www1.h...ct=3813799#N178 Det är en mindre djungel (om man inte är helt van) när man skall hämta en drivrutin på nätet. Ja, jag har Vista 32 bit. Får testa med det nya grafikkortet igen ....
 6. Namn AMD Radeon Graphics Processor Tillverkare Advanced Micro Devices, Inc. Enhetens ID 0x95c5 Leverantörens ID 0x1002 Klasskod 0x030000 ID för rev. version 0x00 Undersystemets ID 0x1181 ID för undersystemets leverantör 0x1462 Slutligt tillstånd: Misslyckades Objektets version: 10.0.30319 Storlek: 9 Mbytes Programinstallation: paketet gick inte att installera!
 7. Ja, nu har jag gjort det och det skapade ytterliggare problem - dvs problemet kvarstår och nu måste jag hitta den drivrutin jag hade från början - inte helt enkelt.
 8. Skall jag installera dessa drivrutiner innan jag sätter i det nya grafikkortet? Jag kan ju inte göra det därefter - p g a tidigare nämnda orsaker. Nuvarande graffikkort = ATI Radeon HD3450
 9. Dator HP Compaq SR5621SC. Har installerat ett nytt grafikkort (EVGA GeForce 210 512 MB). När jag startar datorn dyker först en bild (med svart bakgrund) upp där jag kan välja olika tangentkombinationer: F9, F10, Esc, etc Får ingen reaktion när jag trycker på dessa tangenter. Efter ett par sekunder blir bilden helt svart (den tidigare texten försvinner). Har fått tipps om att jag skall avinstallera drivrutinerna för det gamla graffikkortet. Vad händer om jag gör det? Får jag fortfarande upp en bild med det gamla graffikkortet i datorn? Så att jag ser vad jag gör?
 10. Runkeeper har fungerat utmärkt. Men när jag nu skall starta den efter seanste användningen händer inget när jag trycker på "Start Activity" eller "New activity". Kan ev. bero på att jag kommer till "Info-sidan" när jag försöker hitta appen samt att jag där ser mina tidigare aktiviteter i mindre fönster som inte täcker skärmen. I den sista rutan ser jag bl a alternativet "Start Activity - verkar som det är ngt visningsläge... Hur hittar jag till startsidan? Hjälper inte att starta om mobilen - Iphone 4 G.
 11. Enligt manual skall man kunna snabbspola genom att hålla t ex rewind intryckt när bandet avspelas (dvs går framåt i avspelningstakt). När jag testade detta och släppte upp rewind blev det en "härva" i bandet och jag fick klippa av det (kanske hade kunnat gjorts på annat sätt men bandet borde väl fortfarande vara tight när man avslutar snappspolningen). Har också testat knappen "Reset" för att få bort de stoppar som finns programmerade när jag vill snabbspola - men det funkade inte - stopparna är kvar. Bandet stannar alltså vid varje stopp).
 12. Vad är det för mening om jag får använda skivan men inte nyckeln? Då kan jag väl inte installera det som finns på skivan? Eller måste jag ha en Master Key (en skiva med en Master Key ?) för att kunna installera på flera datorer?
 13. Hur vet jag vilken version jag har? Jag har bara skivan och nyckeln. I vilket fall är svaret att skivan i bästa fall får användas på flera datorer men endast en dator i taget? Då skulle det teoretiskt vara möjligt att installera på en annan persons dator (annan geografisk plats) om man inte använder datorerna samtidigt? Det är väl svårt att kontrollera? Men olagligt om de används samtidigt.
 14. Kan det bli juridiska problem (olagligt?) att installera Windows XP på flera datorer? Eller låna ut skivan till en vän? Har en c:a 5 år gammal version av XP Professional. Rent tekniskt kan jag göra det - har gjort det på ett par av mina egna datorer. Verkar inte som jag behöver registrera något på nätet(Microsoft) e.d.
×
×
 • Skapa nytt...