Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Henrik G

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Nej, men kanske dags att göra det nu istället för guiden från Macworld. Antar att jag kan köra via usb-sticka istället för att bränna ner filen på en DVD?
 2. Då startar den upp OSX.
 3. Hej! Nu har jag försökt med två olika varianter av Linux, får fortfarande INTE upp en lista när jag startar upp gammelmacen. Får bara upp bilden enligt mitt första inlägg. Hjälp!!
 4. Då är det bättre med att köra Mint-versionen? Ska installera åt min son på 9 år, han ska ha datorn till att kolla lite youtube-klipp, kolla någon DVD någon gång och ev mejla via en webbläsare..
 5. Hej igen, en sak när jag jag laddade ner Ubuntu. Blir det problem i o m att det är en serverinstallation, står bl.a. följande "It will not install a graphical user interface"?
 6. Ok, då testar jag ladda ner via din länk och gör om installeringen enligt guiden..
 7. Inget jag tänkte på, körde bara efter guiden. Men jag borde väl ändå få upp en rullista istället för de tre ikonerna?
 8. Hej och tack för respons. Är det samma förfarande som med Ubuntu-guiden?
 9. Följde en guide (http://macworld.idg.se/2. 1038/1.668037/installera- linux-mac/sida/3/sida-3-sa- gor-du-steg-for-steg) för att installera Ubuntu på min gammelMac, se spec i bilaga. Men när jag startat upp min gammelMac , steg9 så får jag aldrig en lista enligt detta steg. Utan jag får bara blåskärm med 3 ikoner, se bilaga. Vad är felet? mvh Henrik
×
×
 • Skapa nytt...