Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

cwullf

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack. Det är en bärbar dator... Men nu verkar den ha hittat det igen? Märkliga saker dessa maskiner..
 2. Nu dyker följande upp... ...datorn är ca 4 år gammal. Inga garantier som fungerar längre. Ska jag öppna den och försöka rent fysiskt ansluta HD till datorn? Den här maskinvaruenheten är inte ansluten till datorn. (Kod 45) Du kan rätta till problemet genom att åter ansluta enheten till datorn.
 3. Hej Har en MSI med GeForce GTX 860M. Den har två HD. 1 på ca 100 GB som är en snabbare version. 1 på ca 1 TB. Den hittar inte min större hårddisk plötsligt? Någon som har något klokt jag kan prova för att hitta den. Väldigt tacksam för all hjälp jag kan få! Mvh C.
 4. Tack. Det verkar fungera på DOOM... nu... Men det visar sig inte på testet? Du verkar ha rätt. C.
 5. Hej Har en MSI med GeForce GTX 860M. Kopplar min laptom till extern skärm via HDMI. När jag gör en "hardware scan" (med GD HARDWARE SCAN) så hittar den inte mitt grafikkort. Den hittar "Intel HD Graphics 4600 Mobile" Går jag in på Geforce experience så hittar DEN mitt GeForce kort... Hur gör jag så att signalen från min dator skickas via mitt bättre grafikkort? Ledsen om detta är elementärt för er andra. För mig är det ren raketvetenskap! Mvh C.
×
×
 • Skapa nytt...