Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

joelohrn

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Jag har redan testat att avinstallera drivrutinen och därmed automatiskt starta om datorn för uppdatering, men det hjälpte inte. Får se vad leverantören säger. Det känns som att jag får reklamera den:( Segt, jag har lagt många timmar på att flytta över filer och installera program.
  2. Ja, alla andra tangenter fungerar som de ska, men ingen av de två ctrl-tangenterna fungerar, inte heller vid t.ex. Ctrl-Alt-Delete. Det är som att de tangenterna inte existerar. Jag har nu också testat att ändra inmatningsspråk till/från svenska, men inget hjälper. Jag har skrivit till leverantören och förklarat problemet, får se vad de säger. Kanske blir det till att skicka tillbaks datorn.
  3. Tack Mikael, ska testa allt du föreslår när jag kommer hem. /Joel
  4. VI har en helt ny Lenovo laptop. Allt fungerar som det ska förutom att inga kortkommandon som inkluderar någon av de två ctrl-tangenterna fungerar, som ctrl+c, ctrl+v, ctrl+x, ctrl+s osv. Istället skriver bara datorn bokstäverna, det är som om den inte känner av ctrl-tangenterna alls. VI har redan provat det här: 1) Avinstallera drivrutinerna för tangentbordet och på så sätt tvinga datorn att installera dem på nytt vid omstart. 2) Uppdatera Windows 10 till den senaste versionen. Ikväll kommer jag också att testa om knapptryckningarna registreras på "Windows on screen keyboard", men det verkar osannolikt att det är fel på just de två ctrl-tangenterna. Vad kan felet bero på annars? Tacksam för hjälp! /Joel
×
×
  • Skapa nytt...