Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Asia22

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. UNDRAR OCKSÅ FÖLJANDE: VAD BETYDER Kod: 800cccd1 när man försöker logga in med det nya lösenordet på g-mailet? Kan någon ge mig svar, då denna kod visas just för jämnan när man försöker logga in med ett nytt lösenord?
 2. Förstår inte rådgivare här alls. Har gjort alla sådana försök. Men g-mail som tillhör Google och Google i sin tur är väl en Microsoftprodukt (eller?), ger uppdateringar. När jag efter uppdateringar skulle tömma papperskorgen på g-mail post, visade sig plötsligt rutan: logga in på ditt konto! Jag har väl inte gjort detta själv, inte sant. Så kom jag inte ihåg lösenordet. Även när jag ändrade det, gick det inte heller att få in-/utkorgen utan hela tiden: fel lösenord. Felkod (nu kommer jag inte ihåg exakt) men något C0001.... ). Jag har tagit bort g-mail post på WLM och är totalt ångestfull och rädd att gå där på min WML sida och öppna nytt g-mail konto. Så jag undrar i vart fall - VEM gjorde denna ändring, att man måste logga in på g-mailet för att "tömma papperskorgen"? Ni påstår här att de inte har uppdaterat WLM på många år? Då finns det tydligen ngr TROLL som gör detta. Tyvärr - men de svar ni har gett mig, hjälper mig inte. Jag vet bara en sak: Jä.....la Microsoft ligger bakom allt och de ställer till det för människor, för de vill så gärna, att man SKA köpa en dator med Windows 10 versionen eller uppgradera sitt Windows 8.1 till 10. Jag vet vilken policy Microsoft kör med. Ngn hjälp från dem får man ju ej!!!!!!!!! Då ska de direkt "sätta upp ett ärende" och man ska betala för minsta lila råd ungefär 500 kr! Jä....la judefasoner, ingenting annat. Det är inte bara jag som fått dessa problem med g-mail må ni tro.
 3. Hej; Är totalt förtvivlad sedan ca 2 v tillbaka. Har på min laptop Windows 8.1 Min e-post har jag via WLM (Windows Live Mail) genom min op. Tele2, sedan drygt 5 år tillbaka. Har alltså vanlig post plus att jag hade ett g-mail post under den vanliga posten. Plötsligt när jag skulle tömma "skräpposten" just på g-mail korgen, visades rutan, att jag skall logga in mig!!!!! Blev helt enkelt chockad! Inte kom jag ihåg mitt lösenord sedan 5 år tillbaka!? Försökte med alla möjliga lösenord jag kom någorlunda ihåg men utan resultat! Det är så jä.......la fräckt av Microsoft, att de gör automatiska uppdateringar och då är det ALLTID något som strular efter detta. Microsoft gör oftast uppdateringar strax innan weekender eller helger och då känner man sig totalt hjälplös. Är en kvinna på snart 68 år och har inte samma kapacitet som yngre människor att klara av såna saker som Microsoft hittar på hela tiden. Jag tog bort från WLM mitt g-mail e-post och nu om jag vill upprätta ett nytt, ska jag ange portar för in-/utpost m.m. Var kan jag läsa vilka portar det ska vara? När jag frågade supp. på Tele2, svarade de att jag måste ringa till Google!!!!!! Av gammal erfarenhet vet jag, att det är väl operatören som SKA hjälpa en med dessa portar, eller? Näääää, det var mycket bättre förr - med vanliga hederliga brev o.s.v. Hoppas på er hjälp här. Hade till g-mail posten skickade melodisnuttar från YouTube, på vilka jag hade prenumerationer. Detta är riktigt SORGLIGT. VÄNLIGASTE HÄLSNINGAR med förhoppning om hjälp. Joanna.
 4. Hej igen; Plötsligt fick jag alla e-post till min Windows Live Mail idag, som var från igår (lördag) och idag 8/1-17 (söndag). Nu på kvällen, när jag skulle vidareskicka ett mail som jag först skickade till mig själv från You Tube, gick det inte alls igen. Ligger i utkorgen. Begriper ingenting av det hela. Gick på mitt Live Mail konto, gjorde om det först med lösenordet (samma som jag hade innan men jag hade ett påhittat men ändå samma) och försökte på nytt skriva ett mejl till mig själv. Det kom inte. Så gjorde jag om Liva Mail igen, utan lösenordet. Inte detta heller fungerade. Man kan verkligen bli tokig, när den ena gången fungerar det men sedan, ett par timmar senare, inte fungerar. Som jag nämnde innan, Tele2:s supportrar kan inte hjälpa och Microsoft är det totalt meningslöst att fråga, för de svarar att det är ett "gratis" program och de inte har supportrar på Live Mail. Med andra ord; man är totalt kraftlös och enerverad samt uppgiven. Kan inte plötsligt ange lösenordet från Tele2 som man en gång i tiden fick. Provade med detta också - men inte det heller fungerade. Kanske du kan fråga någon som har WLM och som har Windows 8.1 som huvudprogram? Vore ytterst tacksam. Jag vet inte om det är lönt att fråga Elgiganten. Jag frågade dem en gång innan men då säger de, att man ska komma med datorn och lämna in den! Jag gjorde detta förra året i september, då Microsoft strulade till med att tvinga folk att ladda ner Windows 10. Jag ville inte ha den versionen. Hade en fråga till Microsofts Forum hur man går tillväga, för att slippa hela tiden klicka på rutan uppe, för att med en gång få bild över hela skärmen. Då skrev en av deras supportrar att jag skulle klicka på en länk med klicka "här" och om det inte hjälpte, skulle jag klicka på en annan länk, även den med ordet "här". Plötsligt började datorn arbeta och datorn återgick !!!! till fabrikationsinställningar! Fick då lämna in laptoppen till Elgiganten och betalade 790 kr för de återanskaffade Windows 8.1 versionen. Allt jag hade på skrivbordet var borta ändå, så jag fick själv ånyo införskaffa det själv. Någon Windows Live, återförde de inte! Jag har svårt för annan e-post, som g-mail eller Hotmail, då jag haft WLM i så många år. Jag tror ändå, att det är Microsoft som är "boven". Hälsningar till dig; Joanna "Asia22"
 5. Hej och god fortsättning på 2017 till alla; Sent på Nyårsaftonkvällen kunde jag inte skicka iväg mail via Live Mail, som jag haft över 3.5 år. Jag loggade in med säkert lösenord. Plötsligt fick jag sen ruta med meddelande att servern på Tele2 inte accepterar min adress. Har haft kontakt med Tele2 men de kan inte hjälpa då det är Microsofts program. De svarar som vanligt, att det är ett gratisprogram och de har ingen support på detta. SVAR FRÅN DEM SOM VANLIGT!!! När jag loggar in på WLM (Windows Live Mail) igen, ska man plötsligt ange kontonamn. Har angett Microsofts kontonamn, användarnamn mitt förnamn. HJÄLPER inte! Är oerhört förtvivlad, då jag har mycket viktig post under mina mappar. Vad håller det förbaskade Microsoft på med??? Är så fruktansvärt trött på dem! Kanske någon här kan hjälpa med tips vad jag ska göra för att få min WLM fungera? Asia22
×
×
 • Skapa nytt...