Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

sonocronic

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Ja, jag kommer absolut inte lägga 1400kr på nya skrivarhuvuden. Jag har hittat skrivarhuvuden för 270Kr. Men det är inte på pengarna jag vill lägga fokuset på frågan, för vissa tycker 300kr är mycket men för andra är det en piss i nilen. Därför undrar jag vad ni tror kan orsaka mitt problem. Jag är okunnig om skrivare så därför undrar jag om det är stor eller liten chans att skrivaren börjar skiva ut normalt om jag både byter färgpatroner samt skrivarhuvuden. Vad kan orsaka mitt problem förutom skrivarhuvudet och patroner?
 2. Vad tror ni om chanserna att utskriften bli bra om jag byter skrivhuvudet? Vad kan orsaka de dåliga utskrifterna mer än skrivhuvudet/patronerna?
 3. hp officejet pro 8500a Så nej så värst gammal är den inte
 4. Jag ska ställa om frågan: Vad tror ni om chanserna att utskriften bli bra om jag byter skrivhuvudet? Vad kan orsaka de dåliga utskrifterna mer än skrivhuvudet/patronerna?
 5. Fast det var ju inte riktigt ett svar på min fråga.
 6. Hej Jag har fått ärva min fars mulktiskrivare som funkat bra. En kombi med massa funktioner. Han köpte inkclubs färgpatroner och fick problem. Jag tog över den för att ta en titt på den och hur mycket jag försöker köra rengöringsprogram så ser det ut som skit. Patroner har vi bytt flera gånger och det hjälper inte. Inte ens orginal. Nu är frågan. Ska jag försöka köpa nya skrivarhuvuden eller är det släng som gäller? Bifogat ser ni de senaste utskrifterna Tack för tips. /S
×
×
 • Skapa nytt...