Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lundwall

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Jättemycket idéer, va kul! Jag har idag en skrivare med dokumentmatare och scannar in buntar om ca 30 fakturor i varje. Jag har även ReadIris 14, som jag fick med skrivaren. Denna kan, vad jag förstår, indexera filerna och sen få in dem i datorn. Det som jag dock saknar är ett dokumenthanteringsprogram som jag kan skanna in allt till, tagga sidor (då en bunt på 30 sidor kanske är 20 fakturor) på ett enkelt sätt och sen spara de individuellt i mappar, alternativt att jag använder mig av programmet för dokumenthantering. Det jag vill få ut av detta är egentligen att alla fakturor (som hör till projekt) ska digitaliseras och på ett lätt sätt kunna organiseras och sökas fram. Om jag använder mig av en inscanningstjänst så kostar det på tok för mycket då det tar alla fakturor då och det har jag i nuläget inget intresse av. Jag ska testa de olika tipsen som jag fått av er sen när jag kommer hem.
  2. Jag använder det till viss del idag, men då en bråkdel av våra leverantörer använder detta så blir det än så länge svårt. Som jag skrev tidigare så finns det lösningar där de tar öve all fakturahantering, men tycker att det i nuläget är för dyrt...
  3. Detta låter väldigt likt en lösning jag är ute efter. Ska kolla på det. Tack för tipset.
  4. Hej! Jobbar som ekonom på ett företag. Vi får in ganska mycket leverantörsfakturor som ska bokföras på rätt projekt mm. Idag scannar jag in fakturor som hör ihop med ett projekt och sorterar det manuellt i mappar. Jag letar efter ett program som kan indexera och tyda viss information från fakturor. Tex projektnummer, leverantör, fakturanr mm. Egentligen skulle jag kunna göra det manuellt om jag bara hade en dokumenthanteringsprogram där jag kan scanna in alla fakturor i en bunt och sen sortera på rätt projekt. Det är även bra om fakturorna blir indexerade så kan jag bara tagga vissa sidor med rätt projekt och så kan man söka fram de sidor jag vill ha. Jag vet att det finns företag som man kan använda sig av för att scanna in alla fakturor och sen få in det direkt i bokföringsprogrammet, men det är jag inte intresserad av då jag då måste skicka alla fakturor dit och det blir ganska dyrt då... Vet inte om någon förstår mitt problem, men vore tacksam om någon hade en liten lösning på det.
×
×
  • Skapa nytt...