Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

IngvarJ

Medlem
 • Antal inlägg

  3
 • Gick med

 • Senaste besök

Om IngvarJ

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sundbyberg
 1. Nej, på webmailen fanns inga gamla mail men den fungerar att skicka och ta emot nya. . Visst prövade alla med manuella inställningar. De som du kopierat. Fick ett nytt lösenord av A3. Brandvägg har jag aldrig hört något om. Kör Win 10 och har fiber i min brf. Jag har aldrig medvetet installerat någon brandvägg. Är det IMAP och Pop3 server du menar så hade jag IMAP. Inte för att jag förstod allt men såg ju hur fjärrstyrningen fungerade. Min techtroopersupport tröstade mig med mina att mina gamla mail fanns kvar men inte på min dator. Det gäller ju bara att att få kontakt med Outlooks server, vilket ju ingen lyckats med.
 2. Min dator, samma dator, min internetuppkoppling. Supporterfirman o Microsoft Support har använt fjärrstyrning. Hela tiden har vi använt mitt konto på A3. Det var jag själv som senare lade in ett gammalt gmail-konto på Thunderbird som funkade. Alltså ett gammalt konto/adress som jag sällan använt.
 3. Jag anlitar ofta en supportfirma när jag har datorproblem. Oftast löser de problemet åt mig. Nuvarande problem verkar ingen kunna lösa. För en dryg månad sedan kunde jag inte logga in på Microsoft Outlook 2013. Borta var all min post som ju fanns på en server. Ringde firman vars expert jobbade med problemet via fjärrstyrning. Han fick efter någon timme ge upp och tipsade om min leverantörs A3 webmail som ju funkade, men mina data från Outlook 2013 gick inte att få tag på. A3:s support hänvisade till sin hemsida där alla inloggningsuppgifter skulle finnas. Naturligtvis hade supporterfirman redan kollat där. Förnyad kontakt med supporterfirman, som jobbade ytterligare någon timme samt chattade med A3:s support. De kunde bara hänvisa till inloggningsuppgifterna på hemsidan. I övrigt så fick jag kontakta Microsoft support. Jag kontaktade Microsoft support som efter nästan en timmes försök inte kunde logga in mig på Outlook 2013. De hänvisade tillbaka till A3. Ringde A3:s support. De meddelade att de inte gav support på Outlook! Alla inloggningsuppgifter finns på A3:s hemsida. Övrigt: Supporterfirman kunde inte lägga upp något konto på Thunderbird heller (en gammal gmailadress funkar!) med min adress och mina inloggningsuppgifter. Så jag kan inte ens använda Thunderbird och inte heller Outlook 2013 (som jag ju betalat en slant för). Hur gå vidare? Jag vill först och främst ha tag på en del gamla mail. Vill inte gärna byta leverantör och därmed e-postadress; förnamn.efternamn@privat.t3.se. När A3 bytte namn från T3 hände samma sak med Outlook 2013. Var bara att byta i inloggningsuppgifterna. Supporterfirman fixade det! Ursäkta om det blev rörigt! Inte lätt för en äldre man att hänga med!
×
×
 • Skapa nytt...