Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lsjonsson

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Om lsjonsson

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 31 mars

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Emigrerat från Huskvarna till Kalix via Aneby o Luleå
 • Intressen
  Familjen, naturen, jakt o fiske.
 1. Jag har då fått erbjudande om det. Jag ska se om jag kan få fram den.
 2. Är det så att jag måste ha Windows maps premiumversion installerad på mob. för det har jag inte?
 3. Jag har ingenstans där jag kan logga in i Windows maps o tanka ner mina favoriter från HERE maps o drive. Enl. Microsft chatten så ska det gå fast jag har köpt en ny lumia 950.
 4. Inget svar från HERE maps ännu på min fråga. Jag har även sökt efter lösning på mitt problem men inget att jämföra med mitt problem.
 5. Om den här appen: Kartor 5.1606.1671.0. 2016 Here 2016 Microsoft. Efter knappt 2 tim chattande med Microsoft så kastade dom in handduken o hänvisade mig till HERE support ist. Det är så att jag har 2 olika mailadresseer. En hotmail som jag anv. till telefon o en glocalnet som jag anv. från datorn o när jag reggar mig på något program el. hemsida. Jag har haft HERE från det att Nokia kom med X6 2009 var det väl o då reggade jag mig med glocalnet-adressen o det har gått smärtfritt fram tills nu. Både i N8 o Lumia 1020. Jag har t o m kört recovery på mob. idag men det hjälpte inte. Jag har provat med att regga glocalnet-adressen på mitt microsoft-konto men inget hjälpte. Jag har skrivit till HERE i em. så nu inväntar jag svar. Ha det!
 6. Jaha, då har jag varit sysselsatt med Lumia 950 hela dagen nästan med systemåterställningar. Jag har kört in den på engelska först o sedan åter till svenska men det hjälpte inte, tyvärr. Jag ska se om chatten på microsoft kan hjälpa mig imorgon. Har du något annat tips?
 7. Se där ja. Det var ju lite skillnad. Vad händer om jag ställer om min till engelska istället???
 8. Här är några foton o jag har gått igenom allt men hittar inget ställe där jag kan ladda ner min favoriter från HERE. Vad säger fotona dig?
 9. Kartan ser ut som dom fick förut när man hade HERE som gps-program. Jag har ingen möjlighet att importera favoriter. Jag har sökt igenom allt men hittar inget ställe som jag kan importera ifrån. Jag ska se om jag kan ta ett foto här på en stund o lägga upp så får du se hur det ser ut.
 10. Kartor hittade jag under appar men jag hittar ingenstans där jag kan logga in o hämta gps-positionerna. Jag kan inte logga in genom mapsappen. Tack för den länken. Den har jag inte sett förut.
 11. Ok! Jag får då inte fram någon länk där jag kan logga in på mitt HERE-konto o importera mina gps-positioner. Jag har försökt på alla olika sätt men får inte till det. Jag har länken i datorn från Here där jag har alla gps-positioner o skrivit av densamma i sök i store för att få tillgång till mina positioner. Inget fungerar så jag funderar på vad gör för fel. jag kan ju avinstallera det som berör navigering o göra om den installationen.
 12. Jag hade ca 250 gps-positioner i min Lumia 1020. Vet du om jag kan få tillbaka dom in i windows maps i så fall? Jag har sökt men inte hittat någon lösning på detta problem ännu. Har du tips o gärna länk på hur jag ska bära mig åt med windows maps så att det blir så smidigt som möjligt? Tackar på förhand för hjälpen!
 13. Tack! Nu ska jag se om jag kan logga in o få tillgång till mina gps-positioner som jag hade i min lumia 1020.
×
×
 • Skapa nytt...