Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kontakten

Medlem
 • Antal inlägg

  44
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av kontakten

 1. En rekommenderad modell är att använda en lösenordshanterare, då behöver man bara komma ihåg ett lösenord. Säkerheten i dessa vet jag inte ngt om, men de har rekommenderats här i PC för alla.
 2. Jag har en Samsung Galaxy j3 2016, Samsung har strukit den modellen från listan över uppdateringar. Vad betyder det rent säkerhetsmässigt?
 3. På Av-test och Av-comperatives kan du få en hint om hur programmet står sig i jämförelse med andra.
 4. Den ligger inbakad i Huaweis surfplattehanterare, går inte att hitta ngt versionsnr. Får väl fundera på ngn app. Tack för att du tog dig tid.😊
 5. Känner inte igen dom från dessa länkar. Dom kallar sig "smart manager", och utför skanning efter hot, filstädning m.m när jag klickar på knappen. Det är kanske så att dom inte utför ngn. realtidssökning, och då är det ju inte bra. Ett antivirusprogram från app-butiken är kanske ändå att föredra.
 6. Powered by Intel security står det.
 7. Intel på telefonen och på plattan ett som är "powered by Avast".
 8. Hur säkert är det förinstallerade säkerhetsprogrammet i smartphone/surfplatta?
 9. Jag ger mig här, hade inte uppdaterat minnet. Det är gratissviten av softmaker jag har,, så du hade rätt där, men jag gillar den, har den även på android-plattan. Wps har jag provat men var inte imponerad.
 10. Textmaker office är en hel office-svit, heter föralldel free office textmaker, harr den på datorn.sedan finns det Softmaker free office.
 11. Eller varför inte till Textmaker free office. Fungerar lika bra.
 12. Mitt bluetooth i telefon har stannat.Kan inte koppla in anslutna enheter, slår bara av. Vad gör jag?
 13. Ja, hjälper inte. Den nya kabeln sitter dessutom som gjuten. Har flera olika laddare men samma vilken jag använder. Men det är inte vid varje laddning som det händer.
 14. Känner inte till det fenomenet, använder själv inloggning med mobilt Bank-id. Har du försökt med en lösenordshanterare, borde vara enklare, om det fungerar där.
 15. Har fått ett problem med min smartphone, Samsung J3. Allt emellanåt när jag lagt den på laddning och tittar till den efter ett tag har den slutat ladda, oftast vid 70-80%. När jag dragit ur laddkabeln och sätter i den igen startar laddningen igen och laddar upp till fullt. Har en ny kabel, hjälper inte. Är det glapp i telefonens usb-uttag, eller är det batteriet som krånglar(utbytbart)?
 16. Ett alternativ i OldApps.com är att du klickar på help. Sedanstår det till höger olika Windowsversioner. klickar du på W7 får du fram förslag på program som är kompatibla med enheten. Tänk bara på att äldre webbläsare kan ha säkerhetshål.
 17. Mitt antivirusprogram 360 total security klassade sidan som säker, men som Monshi nämner, programmen man laddar ner behöver för den skull inte vara säkra. Se till att du har ett bra antivirusprogram installerat, dom brukar bromsa om det är ngt skumt.
 18. Nej, hittar inget sådant. Men tycks ha löst sig. Klickade på wifi och sedan på nätverksnamnet och sedan på glöm,, därefter funkade det.
 19. Jag kan helt plötsligt inte komma ut på internet med wifi med mobilen, bara med mobilnätet.(wifi-et funkar på andra enheter). Fel på proxyservern står det. Hur fixat jag det? Har en Samsung J3.
 20. Eftersom inläggen idenna avdelning är gamla vill jag påminna att AV_Comperatives har lagt ut en test av 200 antivirusappar för Android.. Kan vara bra att läsa på innan du installerar.
 21. I de flesta epostprogram finns en funktion i inställningar där man kan ställa in blockering. Kan fungera olika beroende på leverantör.
 22. Löste problemet med att återställa datorn till fabriksinställningarna, och kör nu win. 8.1. Är helnöjd, allt fungerar så mycket bättre. Win 10 har sina fördelar, men har krånglat till en del, tycker jag. Nu är jag i allafall nöjd vid Datorn.
 23. Det tar ungefär 3-4 timmar att ladda ner, sedan får jag felmeddelande 0x80070652. Likadant varje gång.
 24. Jag får ständiga påminnelser att jag måste uppdatera w10 till senaste versionen. Jag har försökt flera ggr, men när den kommer till 98,99% får jag ett felmeddelande och sen börjar den om från noll. Nu har jag en ganska långsam uppkoppling, väntar på få in fiber i vinter. Kan uppkopplingen spela in? Funderar på att återställa till w 8.1 igen. Någon som har en ide?
 25. Nej, VPN-fältet är tomt. Men det funkar bra nu så länge jag har mitt VPN. Har köpt licens från G-data nu för ett år, så problemet är väl löst så länge.
×
×
 • Skapa nytt...