Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kontakten

Medlem
 • Antal inlägg

  36
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag ger mig här, hade inte uppdaterat minnet. Det är gratissviten av softmaker jag har,, så du hade rätt där, men jag gillar den, har den även på android-plattan. Wps har jag provat men var inte imponerad.
 2. Textmaker office är en hel office-svit, heter föralldel free office textmaker, harr den på datorn.sedan finns det Softmaker free office.
 3. Eller varför inte till Textmaker free office. Fungerar lika bra.
 4. kontakten

  Bluetooth kraschar

  Mitt bluetooth i telefon har stannat.Kan inte koppla in anslutna enheter, slår bara av. Vad gör jag?
 5. kontakten

  Laddning bryts

  Ja, hjälper inte. Den nya kabeln sitter dessutom som gjuten. Har flera olika laddare men samma vilken jag använder. Men det är inte vid varje laddning som det händer.
 6. kontakten

  Bank-ID på fil

  Känner inte till det fenomenet, använder själv inloggning med mobilt Bank-id. Har du försökt med en lösenordshanterare, borde vara enklare, om det fungerar där.
 7. kontakten

  Laddning bryts

  Har fått ett problem med min smartphone, Samsung J3. Allt emellanåt när jag lagt den på laddning och tittar till den efter ett tag har den slutat ladda, oftast vid 70-80%. När jag dragit ur laddkabeln och sätter i den igen startar laddningen igen och laddar upp till fullt. Har en ny kabel, hjälper inte. Är det glapp i telefonens usb-uttag, eller är det batteriet som krånglar(utbytbart)?
 8. kontakten

  oldapps.com nedladdning fungerar inte längre?

  Ett alternativ i OldApps.com är att du klickar på help. Sedanstår det till höger olika Windowsversioner. klickar du på W7 får du fram förslag på program som är kompatibla med enheten. Tänk bara på att äldre webbläsare kan ha säkerhetshål.
 9. kontakten

  oldapps.com nedladdning fungerar inte längre?

  Mitt antivirusprogram 360 total security klassade sidan som säker, men som Monshi nämner, programmen man laddar ner behöver för den skull inte vara säkra. Se till att du har ett bra antivirusprogram installerat, dom brukar bromsa om det är ngt skumt.
 10. kontakten

  Wifi till mobilen

  Nej, hittar inget sådant. Men tycks ha löst sig. Klickade på wifi och sedan på nätverksnamnet och sedan på glöm,, därefter funkade det.
 11. kontakten

  Wifi till mobilen

  Jag kan helt plötsligt inte komma ut på internet med wifi med mobilen, bara med mobilnätet.(wifi-et funkar på andra enheter). Fel på proxyservern står det. Hur fixat jag det? Har en Samsung J3.
 12. kontakten

  Antivirusprogram, rapporter och tester

  Eftersom inläggen idenna avdelning är gamla vill jag påminna att AV_Comperatives har lagt ut en test av 200 antivirusappar för Android.. Kan vara bra att läsa på innan du installerar.
 13. kontakten

  LÖST Smartphoneproblem

  I de flesta epostprogram finns en funktion i inställningar där man kan ställa in blockering. Kan fungera olika beroende på leverantör.
 14. kontakten

  Uppdatering w10

  Löste problemet med att återställa datorn till fabriksinställningarna, och kör nu win. 8.1. Är helnöjd, allt fungerar så mycket bättre. Win 10 har sina fördelar, men har krånglat till en del, tycker jag. Nu är jag i allafall nöjd vid Datorn.
 15. kontakten

  Uppdatering w10

  Det tar ungefär 3-4 timmar att ladda ner, sedan får jag felmeddelande 0x80070652. Likadant varje gång.
×