Just nu i M3-nätverket
Jump to content

kontakten

Medlem
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

 1. Uppdatering w10

  Löste problemet med att återställa datorn till fabriksinställningarna, och kör nu win. 8.1. Är helnöjd, allt fungerar så mycket bättre. Win 10 har sina fördelar, men har krånglat till en del, tycker jag. Nu är jag i allafall nöjd vid Datorn.
 2. Uppdatering w10

  Det tar ungefär 3-4 timmar att ladda ner, sedan får jag felmeddelande 0x80070652. Likadant varje gång.
 3. Uppdatering w10

  Jag får ständiga påminnelser att jag måste uppdatera w10 till senaste versionen. Jag har försökt flera ggr, men när den kommer till 98,99% får jag ett felmeddelande och sen börjar den om från noll. Nu har jag en ganska långsam uppkoppling, väntar på få in fiber i vinter. Kan uppkopplingen spela in? Funderar på att återställa till w 8.1 igen. Någon som har en ide?
 4. Förlorat internet

  Nej, VPN-fältet är tomt. Men det funkar bra nu så länge jag har mitt VPN. Har köpt licens från G-data nu för ett år, så problemet är väl löst så länge.
 5. Förlorat internet

  Oj,skrev ett svar förut, har visst försvunnit. Det gäller allt internet på mobilen. Men det fungerar bra nu med det VPN jag har, undrade bara hur det skall lösas den dag jag inte vill använda VPN. Men eftersom VPN är en säkerhetslösning är det kanske bättre att behålla det, det kostar ju inget extra, ingår i säkerhetsprogrammet.
 6. Förlorat internet

  Gäller allt internet. Fungerar bra nu med det VPN som jag har, undrade bara hur jag gör om jag inte vill ha VPN längre. Kan ju höra med stället där jag köpte den, vet dock inte om garantin gäller sådant, tror knappt det.
 7. Förlorat internet

  Har provat några, men jag tror det var VPN Master Lite. Har även provat Hola free VPN, Free VPN proxy och Pure VPn-Best.
 8. Förlorat internet

  För en vecka sedan ungefär laddade jag hem ett gratis VPN till min mobil. När jag sedan avinstallerade den hade jag ingen internetuppkoppling när jag var utanför mitt wifi hemma. Jag installerade igen, och då hade jag uppkoppling igen. Jag har just nu G-Datas VPN, och det är samma där. stänger det av sig försvinner mitt internet, så jag ser till att det alltid är kvar. Jag har inga problem med VPN-et, undrar bara hur jag får rättsida på uppkopplingen igen om och när jag avinstallerar VPN-et. Jag har en Samsung J3.
 9. antivurusprogram i mobilen?

  Jo jag har också antivirusprogram i min mobil. Anledningen till att jag väckte frågan är art. i pc för alla om blotware i mobilen. Där ansåg skribenten att antivirus är onödigt om man inte köper appar utanför mobilens app-butik. Det finns fler, har jag sett som tycker lika. Frågan är intressant också ur den synvinkeln att det finns en uppsjö av antivirusappar (förutom de mera kända) som man inte vet ett skvatt om. Är det skräp, eller funkar dom? Vore intressant om Pc för alla tog upp ngt om det vid tillfälle.
 10. antivurusprogram i mobilen?

  Behövs ett antivirusprogram i mobilen? Android fungerar ju inte som Windows i alla stycken. Det finns lite delade meningar om det har jag sett. Vad gäller? Om man håller sig till playstore borde ju apparna vara säkra, så det vore av intresse att veta.
 11. Batterisparare

  Har kört ett tag nu med en app som heter Strömförbrukningsspecialisten. Verkar hittills fungera bra, har gått åt mindre ström, tycker jag.
 12. Batterisparare

  Hur effektiva är egentligen batterisparapparna på mobilen, (android).?
 13. Flytta appar vid telefonbyte

  Har fått svar nog. Tack för hjälpen.
 14. Flytta appar vid telefonbyte

  Går det att flytta över appar till nya telefonen? Om man köpt en app, ligger betaningen kvar i den nya mobilen. Gäller android.
 15. ANSWERED Mobilen tappar wifi-anslutningen

  Har gjort så, och det funkar än så länge. Tack för tipset. Står lite annorlunda på min telefon men är samma funktion.
×