Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ruud 38

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Ruud 38

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1938-10-04

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Aneby
 1. Ruud 38

  e-post

  Jag använder Thunderbird som e-post program Jag har 5 e-postkonto som står i en ordning jag inte gillar. Vet någon hur man kan ändra detta ordning? Tack på förhand
 2. Ruud 38

  LÖST spam

  Tack för hjälpen. Problemet här löst sig med ett konto .......@live.nl
 3. Ruud 38

  LÖST spam

  Vi kommer från Holland och har fortfarande många vänner där. Enklaste kontakt är via e-post. Länge gick det mycket bra, men nu har vi ett problem med en vän. (med alla andra har vi inget problem) Vi använder Mozilla Thunderbird och har e-mejlkonto …….@comhem.se. Vilken provider vännen har ved vi inte men de har e-mejlkonto …...@planet.nl. Planet är en del av KPN. När våra vänner skickar en e-mejl till oss kommer det tillbaka och då står det att det är spam. När vi skickar en e-mejl till våra vänner kommer den inte tillbaka men våra vänner erhåller den inte . Vi frågade Comhem om de har ändrad deras inställningar för spam, men de svarade att de inte kan ändra dessa inställningarna. De skrev också att visa e-post-konton är svartlistade då det förekommer mycket spam mot från dessa konton. Varken våra vän eller vi skickar aldrig spam, så vi vet inte hur vi kan lösa problemet. Kan någon hjälpa oss?
 4. Jag vill tacka så mycket för hjälpen. När jag gorde som du skrev gick allt bra
 5. Jag användar Mozilla Thunderbird som E-postkonto. En gång har jag installerad en Gmail konto som jag aldrig använder, Jag försökte att av installera men jag förstått inte allt vad stått på Thunderbirds websida , så bara en del av konto av installerades. På vänster sida var också alla andra e-postkonto står finns fortfarande den Gmail konto. När jag skickar en e-post från min vanliga epostkontor till den Gmail konto kommer det aldrig från. Varje gång jag öppnar Thunderbird kommer det ett meddelande att dem inte kan öppna den Gmail konto. Min fråga är nu; hur kan jag ta bort den G mail konto.
 6. Problemet är löst. Jag tacker alla som hjälpte mig. Ruud
 7. Jag installerade Google Chrome, men då har jag samma problem.
 8. Jag tror att problemet finns redan 4- 5 månader, så återställa är inte möjligt. Jag har Windows 10 och användar Edge.
 9. Det började nyligen, men vet inte exakt när
 10. Jag har en Toshiba Satelite. Min fru har samma dator, men där finns problemet inte.
 11. Hej, När jag klickar på ett foto i en webbsida går det bra, men när jag klickar på ett video då kommer det ett stor kvadrat på höger sidan av fotot så det finns 2 delar. Därtill kommer att både delar inte står på samma höjd. Jag har varit hos en IT företag men dem visste inte hur felet uppstår. För att jag inte talar så mycket bra Svensk bifogar jag ett e-post med ett foto så att du kan ser vad jag menar. Jag tror det måste vara en lösning för problemet.
 12. Jag täcker så mycket för hjälpen. Det funkar nu utmärkt. Ruud
 13. Jag kommer från Holland och får fortfarande ett vecka brev från en Holländsk Dator Tidning. I siste brevet läste jag att det är enkelt att skapa en en reservkopia från systemfiler på en usb flashdrive från minimalt 8 gigabyte. Man gör det genom att skriva i sökfält bredvid startknappen: herstelstation och efter det klicka på : herstelstation maken. Jag gjorde det på min dator som har Windows 10 med Holländska språket. Det gick mycket bra och efter ca 30 minuter stod allt på den USB minne. Efteråt försökte jag det samma på min frus dator som har Windows 10 med Svensk språk. Jag "översätte" herstelstation med återhämting station och några andra "översättningar" men tyvärr gick det inte. Min fråga är nu om någon vet vad jag ska skriva i sökfält bredvid startknappen i stället av herstelstation. Tack på förhand
 14. Hur enkelt det är och det fungerar bra. Tack för hjälpen
 15. När Windows 10 installerades, valde jag Microsoft Mejl, men det gick inte så bra, så jag installerade Mozilla Thunderbird. Jag är nöjd med det programmet. Jag sparar alla mina e-post i Mina Document. När jag nu öppna en gammal e-post öppnas det tyvärr i Microsoft Mejl. Jag tror att jag ska ha Thunderbird som standard e-postprogram, men vet inte hur jag ska göra det. Jag tittade på Thunderbirds Webbsida, men förstår inte vad jag ska göra. Kan någon hjälpa mig med detta? Jag tror att problemet är också löst när jag kan avinstallera Microsofts Mejl App, men jag vet inte hur det går till.
×
×
 • Skapa nytt...