Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Perriboy

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för svaret Hankki, där fick jag lite att tänka på !!! Robert
 2. Hej är det någon som kan tipsa om ett ställe som reparerar en Samsung-digitalkamera "NX300". När jag skall ladda batteriet tar den inte emot laddningen,har provat med ett nytt batteri men nix. Hör av er om ni vet någon som kan fixa sånt??? Robert
 3. När jag öppnade Google Earth idag så såg jag något helt annorlunda bild, jordklotet och allt annat var rött,grönt,blått man skulle kunna tro att det var 3d-glasögon som saknades? Vet någon hur man får tillbaka "gamla Earth"
 4. jo , det gäller för mej också, men inget att göra TV:n är ju bra för övrigt.
 5. Jag har en CanalDigital-box men för den skull blir inte programmmen digitala tydligen, jag får kolla vidare så att man spela in program på en HDD,man får ju utnyttja finesserna.....om man kan. Tack till er som svarat mej.
 6. enkelt, plugga in en tom HDD-USB i TV:n, i mitt fall en ny Sony men jag får besked att programet är analogt,endast digitala program funkar. Igår kväll skulle jag spela in en handbollsmatch på TV4-Sport men nix.Jag har Canal Digital som leverantör.
 7. Hej alla.... numera kan man spela in ett program på en tom USB-hårddisk men bara om programmet sänds digitalt, hur kan man se om t,ex SVT sänder ett program digitalt ? kan man se det i TV-inställningar eller läsa om det i en TV-tidning? Man ju ju inte själv välja om man vill ha Digitalt eller Analog eller.....
 8. Tackar för alla goda tips, access har jag börjat titta lite närmare vilket också är möjligt att ändra till eget behov,bra....Tucows finns en hel del att utforska så nu får man se var man landar. Jag har kommit över hela årgångar av bildtidningen SE, alla över 2:a världskriget 1939-1945 ,fina ex.och ett stycke historia som jag vill förvalta väl.
 9. Tack Pelle , Open Office är ju ett gratisprogram kanske man skulle titta närmare på detta ! men jag vet att det finns speciella program där man kan föra in allt och lägga in en bild också,men det gäller ju att hitta programet. Tack så länge Pelle....
 10. Hej ,låt oss säga att man samlar på något kanske mynt, tidningar,radioapparater t.ex. så vill man då katalogisera skriva in fakta och lägga in en bild på varje objekt.Är det några som kan tipsa om ett sådant program ?
×
×
 • Skapa nytt...