Just nu i M3-nätverket
Jump to content

MR-Ms

Medlem
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Vimla - 50 kr rabatt i 12 månader

  Ta gärna min tipslänk! Välj min tipslänk och få: - 20GB extra data - Halva priset de tre första månaderna - 10 kr billigare varje månad https://www.vimla.se/ Har använt Vimla nu i ett är och är jättenöjd!
 2. Jag håller med dig angående synen. Tänker en del på det också. Gillar själv träna och vara ute mycket så använder inte så mycket surf. Då är det bättre att surfen sparas till nästa månad. Har en kompis som inte betalar något alls pga Vimlas tipslänk. Han behövde bara tipsa en vän 10 gg och nu betalar han inget för abonnemanget. Tycker det är rätt coolt för man tjänar rätt mycket på det till slut. Runt 1200kr per år.
 3. Okej det var inte dåligt det med. För mig passar ändå vimla bättre för att jag använder mitt internet periodvis antingen väldigt mycket eller lite. Då är det bättre att min surf sparas från föregående månader. Man kan spara upp till 100GB. Sen gillar jag inte betala så mycket i månaden, men förstår att vissa ändå tar Hallon. Rätt bra deal!
 4. Telenor har fått en del kritik över sitt nät men jag tycker det funkar super för mig. Kanske beror på var man bor. Bor i skåne
 5. Jag har kollat runt lite på bästa abonnemanget och hittade Vimla. Tror inte det finns et bättre abonnemang... Man får 1GB surf, 60 samtal och 600 sms för 100kr. Om du registrerar dig via någon annas tipslänk får du 20GB extra surf och ni båda får 10 kr/mån avdrag varje månad. Det innebär att om tillräckligt många registrerar sig via ens tipslänk kan man få allt gratis!! Finns det något annat abonnemang som kan konturera? Om ni är intresserade så kan ni söka "Vimla tipsa en vän" på Facebook och då får ni en tipslänk med rabatt. Ni själva kan också lägga in era där!
×