Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

LampanPåBordet

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Om LampanPåBordet

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. För 2 månader sen uppdaterade jag till Windows 10. Ända sen dess har det krånglat en hel del för min dator. Jag har än så länge fått göra systemåterställning till fabrik inställningar 5 gånger. Det som händer innan är att datorn börjar hänga upp sig, då startar man om och det går helt enkelt inte att läsa in Windows. Någon som kan hjälpa mig förstå varför det händer och hur man kanske kan lösa detta?
 2. Statusrapport. Allting har gått bra Fick lite problem när jag skulle installera Windows (Felkod 0x80070017) från skivan men det löste sig efter att ha laddat ner iso filen och bränt den på en ny cd istället. Sitter just nu o uppdaterar till Windows 10. Tack för hjälpen Cecilia!!
 3. Hej! Tack! Såg själv att länkarna ej fungerade längre. Kunde dock ladda ner Windows från Microsofts hemsida med hjälp av licensnyckeln. Men om jag följer stegen i länken jag angav tidigare, det är väl allt som behövs för nya hårddisken att fungera? Läste någonstans att man även behövde ladda ner drivrutiner till sin dator. Stämmer det? I såna fall vart kan jag hitta dessa drivrutiner till att ladda ner?
 4. Hejsan. Dags för mig att byta till ett nytt hårddisk då jag får error 301 när jag startar datorn. Är lite osäker på hur jag ska gå till väga med den nya hårddisken, undrar om någon vänlig kan hjälpa mig lite. Vill att datorn ska vara som helt ny när jag installerar Windows på den, alltså vill ej ha en kopia av hårddisken på hur den är nu. Är det bara att följa stegen i denna länk http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.443380/sa-installerar-du-en-frasch-version-av-windows-7/sida/3/sida-3-sa-skapar-du-en-ren-windows-7-installation så att jag får den som jag vill ha? Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...