Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tittilutta

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Använder Pinnacle Studio 17. Spelar in videofilmer med m2ts-format. För över dessa till min PC (som är alldeles ny och fungerar perfekt i alla andra ljudsammanhang) Lyssnar jag på dessa m2ts-filer direkt i min PC (utan att använda Pinnacle) så får jag en normal och utmärkt ljudnivå Importerar jag däremot dessa i Pinnacle och drar ner dem på tidslinjen och lyssnar, så blir ljudnivån väldigt väldigt låg. Jag kan höra, men väldigt dåligt Om jag sen exporterar denna film till mp4-format och lyssnar på den, så hörs det alldeles utmärkt igen Det är alltså bara när jag tittar och lyssnar på filmen inne i Pinnacle som ljudet är så lågt. Före och efter är det ok. Knappen Speaker/Headphone är uppdragen till 100 % Knappen Systemvolym och Mute är satt till högsta läge Vad kan detta vara? Kan någon hjälpa?
 2. Om jag skapar en video i Snapchat, får jag då lägga upp den på Youtube? Eller måste jag ha Snapchats tillstånd för detta?
 3. Tack snälla! Jag installerade Microsoft DirectX End-User Runtimes (June 2010) som du föreslog och se NU FUNKAR DET! Har lagt ner många timmar på detta. Tack än en gång!
 4. Hej! Jag har Pinnacle studio 19.1.2.299, så det är absolut senaste versionen (även Windows 10 är uppdaterat) Jag har oxå startat om datorn Ljud kommer, men ingen film visas Man kan se i spelaren att reglaget rör sig framåt, men spelaren är hela tiden grå Funderade över en sak: Har alltså installerat(via DVD) och registrerat produkten men sen har jag någonstans sett att det finns något som heter Aktivera och Activation keys. Görs detta automatiskt vid installation och registrering (som jag ju redan gjort) eller är det något jag själv måste fixa - och i så fall hur?
 5. Gäller Pinnacle studio 19 i kombination med Windws 10 Har köpt och installerat studio 19 via en DVD-skiva. Allt gick bra utan problem. Har sedan registrerat produkten och fått tillbaka ett mail från Pinnacle om att nu är jag registrerad Startar Programmet och kommer in Men när jag försöker se ett importerat klipp eller filmen jag har på tidslinjen så visas ingenting i spelaren. Spelaren är grå Vad har jag gjort eller inte gjort som gör att det inte fungerar?
×
×
 • Skapa nytt...