Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Totteräv

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. När jag skulle förnya mitt Reimage abbonemang blev jag uppmanad att ringa 08-12410203 och hamnade i Spanien hos Reimage Tech. De sa att de jobbade för Reimage och att de måste skanna min dator först för att se att min dator var ren annars kanske inte Reimageskanningen skulle fungera OK. De sa att jag hade mycket skit i datorn trots att jag har kört Mc Afee, och att de skulle hjälpa mej men det kostade styft 2300:-. Är Reimage Tech ett seriöst företag? Tacksam för svar.
 2. Har varit bortrest, men installerade om pinnacle 17. Fick ut en skiva efter ett par omstarter av programmet. Har ont om tid just nu så det får ligga på is ett tag. Får se vad som händer längre fram. Mvh
 3. Är detta program OK eller borde jag akta mej för det? Jag installerade det för det sa att jag hade många uråldriga drivrutiner. Sedan installerade jag även Reimage pc repair för det sa att jag hade problem med min dator. Då tog Reimage bort WinZip-programmet. Därför undrar jag om jag inte skall installera WinZip Driver Update igen? Tacksam om någon kan ge svar på detta.
 4. Tack för svar och tips. Nu har jag något jag kan testa.
 5. När jag skall bränna mitt projekt i Pinnacle 17 till DVD-r skiva hakar sig programmet och skivan står bara och snurrar men inget händer efter 50 %. Vad gör jag för fel?
×
×
 • Skapa nytt...