Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

loveit

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack alla för svar! Här kommer ett sent svar efter influensan, Skrivaren vägrade skriva oavsett hur jag gjorde: tejpade för chippet både på patronen och i patronhålet, stoppade 2 patroner med svartbläck, fyllde färgpatronen med svarbläck och tog bort tejpen, körde med bara svartbläckpatroner, in i inställningar och markerade grårutan.... absolut förgäves, det var bara att köpa nytt färg patron, men när den är slut så ska jag låtsas som om det regnar och fortsätta med svart skrift.
 2. Aha ! Tack, det avgjorde saken!
 3. Tack Monshi för svar, utseendemässigt kan jag inte se någon skillnad mellan patronerna, de har exakt samma storlek, innehållet däremot är ju annorlunda. Jag är inte tekniskt kunnig men när det poppar upp en ruta med utropstecken att nivån i färgpatronen är låg, vet då skrivaren vilken färg som är på väg att ta slut? det är ju 3 olika färger inne. Eller är det så att utropstecknet är för nivån av bläcket oavsett färg? Om det är det senare fallet så kanske kan man stoppa en svart patron. Men som du säger är det fråga om signal som är olika från patronerna.?
 4. Ursäkta en dum fråga, har Canonskrivare pixma ip 2850, inget behov av färgskrift, färgpatronen tom, kan jag fylla den med svart färg? Går att använda patronen för svart skrift? Och om det inte går, hur gör jag för att slippa att det hela tiden poppar upp en ruta med att utropstecken om färgpatronen? Kan jag ta bort den och stoppa en ny svart patron så har jag två patroner med svart färg?
 5. Tack för svar! Har som du IE 11 och windows 10. Har surfat hela tiden på nätet via IE, det har aldrig krånglat.Men nu kommer jag alltså inte ut på nätet.Jag vänsterklickar på IE-ikonen på skrivbordet men det händer inget.Jag kommer alltså inte ut på nätet.Jag var inne på Microsofts sida och kollade att allt var uppdaterad.kollade även virus och liknande med två olika program jag har. Bör nämnas att jag har Chrome installerat och jag kommer direkt på nätet när jag vänsterklickar på Chrome´s ikon på skrivbordet. Jag är uppvuxen med IE och tycker att den är bättre och lätt organiserad särskilt när det gäller Favoritlistan. Det jag minns sist innan allt hände är att när jag stängde datorn via Startknappen kom meddelandet Uppdatering -Stäng ej datorn, men var tvungen efter ett tag att sticka ut på ett ärende och stängde datorn ändå via ON/OFF knappen. När jag satte mej vid datorn igen och skulle ut på nätet var IE motvillig. Skall nämnas också att det är genvägsikon för Ie på skrivbordet. Klickar jag höger på genvägen får jag inte de val du får,utan kommer upp en ruta med följande flikar:Allmänt,Genväg,Säkerhet,information,tidigare versioner. Öppnar jag Tidigare versioner Står det: Finns inga tillgängliga.Fliken Information säger IE tillgänglig offline,fliken Säkerhet talar om grupp- eller användarnamn, fliken Allmänt säger att det är genväg skapad 1nov 2013 och ändrad 16 sep 2017,det datumet är just det datum då det här med uppdatering och stängning av datorn skedde.Slutligen fliken Genväg som talar om att det är ett program och innehåller en rad som säger Starta i: %HOMEDRIVE%%HOMEPATH%.
 6. Klickar på internet explorers ikon på skrivbordet men det händer ingenting.Högerklickade på ikonen och kollad Egenskaper-Allmänt. Där står det "Internet Explorer tillgänglig offline". Aldrig hört talas om det. Kommer inte in i datorn, HJÄLP!
×
×
 • Skapa nytt...