Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Darkside4

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Darkside4

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

1 881 profilvisningar
 1. Tack, Avicii för inlägget. Tack, mbgtmari för din hjälp. Ber om ursäkt att det har tagit ett tag innan jag svarat. Allt funkar utmärkt nu. Jag önskar alla en trevlig fortsättning på sommaren!
 2. Hej, Cecilia, och tack för förklaringen. Lösenordet är kopplat till mitt e-mail. Hej, Christer. Jag testade ditt förslag, men det funkade tyvärr inte. Hej, mbgtmari, Jag undrar om valet är att man lägger till en användare (med ett nytt lösenord för honom/henne), eller om man ändrar det ursprungliga lösenordet?
 3. Hej, mbgtmari! Och tack för det snabba svaret. Jo, jag minns att jag gjorde ett försök, men gav upp efter ett tag. Jag vill inte göra ett misstag som t.e.x. stänger mig ute från min dator (om det är möjligt). Det finns 2 alternativ (kopierat från din original post): 1. För att göra ett Microsoftkonto till ett lokalt användarkonto eller 2. För att göra ett lokalt användarkonto till ett Microsoftkonto Och jag har ingen aning om vilket det är som gäller i mitt fall. Allt jag vill är att ändra lösenordet när jag loggar in på datorn. Om du kan peka åt rätt håll så skulle jag bli tacksam.
 4. Mycket enkel fråga, utgår jag från, men jag vet inte hur man ändrar inloggninglösen ordet, dvs, man startar datorn, och den vill ha ett lösenord. Det enda jag hittar handlar om Microsoft-lösenordet. Kan nån peka mig i rätt riktning? Tack på förhand!
 5. Jag fick detta meddelande när jag startade internet ( Comodo Dragon) 'en nätverksförändring upptäcktes err network', och jag googlade det, och laddade ner Driver Talent. Problemet är att jag inte vet vad jag ska fixa. Jag utgår från att något måste uppdateras - frågan är vad? Tacksam för hjälp.
 6. Hej Cecilia - ja, jag har ganska många virusprogram som måste rensas bort, inser jag nu. Jag ska följa dina utförliga förslag och se vad som händer. Ett problem som jag inte visste att jag hade är TotalAv, vilket vad jag förstått är skadligt, och inte vet hur jag ska få bort. Den finns inte i Kontrollpanelen/Avinstallera Program, men dyker upp varje gång jag startar datorn. Och vad jag har sett på nätet så är den svår att bli av med. Men jag ska börja med Avast och dom andra programmen och se om musproblemet försvinner. Tack för hjälpen! Hej, Cecilia - och tack för det snabba svaret. Jag prövade två andra möss, och det var samma sak där. Det började när jag tog bort Avast, eftersom den hindrade AVG från att funka ordentligt. Jag vet inte om det beror på det, men jag tyckte att det var ett konstigt sammanträffande. Jag körde Norton, Emsisoft, och Spybot, och dom hittade inga problem. Comodo Internet Security meddelar att datorn är 'säker'. Tror du att det är ett virus? Och vet du hur man tar bort Isun?
 7. Hej, Cecilia - och tack för det snabba svaret. Jag prövade två andra möss, och det var samma sak där. Det började när jag tog bort Avast, eftersom den hindrade AVG från att funka ordentligt. Jag vet inte om det beror på det, men jag tyckte att det var ett konstigt sammanträffande. Jag körde Norton, Emsisoft, och Spybot, och dom hittade inga problem. Comodo Internet Security meddelar att datorn är 'säker'. Tror du att det är ett virus? Och vet du hur man tar bort Isun?
 8. Hej! Jag fick problem med datorn för några dagar sedan, när min muspil började bete sig konstigt. Den rör sig hackigt, eller inte alls, så jag undrade om det kan vara något virus som spökar. Jag körde en sökning med Norton, och fann isun041d.exe, som bedömdes vara skadlig. Problemet är att jag inte kan hitta den i kontrollpanelen, och Norton rekommenderar att den tas bort istället för att sättas i karantän. Frågan är var filen finns. Jag vet inte om det är isun041d.exe som orsakar problemet, men jag tänkte börja med att ta bort den och se vad som händer. Är det någon som vet var jag kan hitta den så vore jag tacksam för svar.
 9. Hej, Cecilia! Jag använde AdwCleaner, och rensade bort en del problem. Det som inte försvinner är se.yahoo.com, även efter att jag har kört programmet flera gånger. Men dina förslag ledde mig till Avast, vilket fixade problemet med Firefox och Explorer (förhoppningsvis...). Tack för hjälpen!
 10. Tack för förslaget, Mari, jag fick igång Firefox till slut.
 11. Firefox har slutat fungera. Jag klickar på Firefox-ikonen men sidan kommer inte upp. Explorer kommer upp, men är helvit, med ett meddelande som lyder: Internet Explorer (svarar inte). Den försvinner efter några sekunder. Chrome och Comodo funkar bra. Jag har börjat få ett meddelande från Comodo Browser Protection - Ns.exe is trying to change the current settings of your browser vilket är nytt. Jag har så här långt sagt nej till ändringar eftersom Ns.exe verkar vara opålitligt (från vad jag har läst online). Tacksam för svar!
 12. Hej mbgtmari, och tack för det snabba och utförliga svaret. Jag ska testa och se om det löser mitt problem. Tack än en gång!
 13. GIF89a!,D; Hej, Jag försöker skriva ett inlägg, men så fort jag försöker hamnar jag på en helt grå sida (med en liten prick i mitten). I adressfältet står det: index.php (GIF-bild, 1x1 pixlar vilket är varför jag tar kontakt på det här sättet istället. Mitt inlägg handlar om varför jag inte kan ändra mitt Microsoft-konto. Det meddelandet lyder: Tjänsten är inte tillgänglig för tillfället. Försök igen senare. Är detta normalt? Tacksam för svar!
 14. Hej, Pelle - Jag ska testa det. Tack för svaret!
 15. Hej! Jag glömde svara tidigare på grund av datorproblem, sjukdom och annat. Jag installerade Superantispyware, och tog bort McAfee, vilket funkade bra. Så, tack för hjälpen, jannejanne.
×
×
 • Skapa nytt...