Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Globetrot

Medlem
 • Antal inlägg

  97
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Globetrot vann dagen: 25 juli 2016

Globetrot hade det mest gillade innehållet!

Om Globetrot

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 1. Till slut kunde lösa problem själv: efter inloggningen >> Menu >> Personer >> leta efter e-post som innehåller Filer/Bilder >> öppna och radera >> sedan gå till >> Borttagna objekt och Töm mapp sedan >> Återställbara objekt och Töm mapp Så kunde jag ’’banta’’ rejäl innehållet på min e-post
 2. Återuppta ämnen. Tills nu kan inte lösa problem ! Hade kollat min annan @hotmail.com - då är situationen exakt samma. (använder den inte så ofta finns mer lagringsutrymme) Kan inte ta bort bilder/ filer i attachments trots att texten är borttagen ?! Finns någon som lyckats radera helt och hålet ?
 3. Jag har gått igenom hela e-post och raderat alla (är nästan säkert) mejl som var de bilder/filer, Resultat - själva text har raderats men bilder/filer (som tar mycket av lagring) finns kvar i ''Attachments'' ?!
 4. Det har jag redan testat. (De flesta filer bilder har jag skickar själv) I ''Prevew'' finns funktion ''Ta bort'' men fungerar inte ?
 5. Det är tomt också
 6. Arkiv, Skräpp och Borttagna är tommah B
 7. Skärmklipp. Posten filtrerat efter storlek men de filer och bilder som jag skulle radera finns inte här ?!
 8. Om jag filtrera e-post efter ''Storlek'' existerar inte de Filerna/Bilderna som finns i Attachemens
 9. Självklart att finns e-post men som är redan läst Samt de Filer/Bilder finns bara när man växla till Attachments men finns inte i: Inkorg, Skräppost, Utkast, Skickat o.s.v.
 10. Filer - INBOX/Skickat Bilder (utan tillhörighet)
 11. Har inte använder ''Onedrive'' Filer Bilder i Attachments
 12. Använder webbsida https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1546784148&rver=7.0.6737.0&wp=MBI_SSL&wreply=https%3a%2f%2foutlook.live.com%2fowa%2f%3fnlp%3d1%26RpsCsrfState%3d4cefa0e3-26a8-a03e-0946-3151fe0bec11&id=292841&CBCXT=out&lw=1&fl=dob%2cflname%2cwld&cobrandid=90015
 13. Länk till ComHem https://webmail.comhem.se/cp/index.jsp ?!! Jag har inte olästa meddelanden på min e-post
 14. Jag har inte aktiv valt inställningar av skärm, (Windows hade gjort)
 15. Har fått meddelande att e-postkonto (@hotmail.com) är nästan fullt ! och måste frigöra utrymme för att kunna ta emot nya meddelanden. Har gått igenom och raderat i samtliga mappar – inkorgen, skräp, borttaget och skickat. Trots allt finns ändå i Attachments: Filer / Bilder som jag kan bara markera men inte radera !? I ''Inställningar'' - ''Lagring'' används 13.77 av 15.00 GB !
×
×
 • Skapa nytt...