Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Globetrot

Medlem
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Globetrot last won the day on July 25 2016

Globetrot had the most liked content!

About Globetrot

 • Rank
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 1. Fjärrstyra annan dator

  Använder programm ''TeamViewer'' i flera år och har hjälpt mina vänner och bekanta på distans. Inbyggt funktion i programmet ''Filöverföring'' är varmt rekommenderat också.
 2. Telia (basabonnemang)

  Idag kostar basabonnemanget 165 :- i månaden - men från den 19 september 2017 höjs det till 205 :- i månaden – en höjning med drygt 24 % ! Varför måste man kompensera Telias förluster på grund av att kunderna själva lämnar kopparnätet ? Fick brevet från​ Telia den 14 augusti att om man accepterar inte nya avtalet då måste man ringa kundtjänst senast 30 dagar före den 19 semtember 2017 ! (alltså är senast 18 augusti !) Har fått nog av​ Telia (bland annat de skandaler som fått höra genom media) ! Det verkar att säga upp avtalet är aktuellt ! ...och är bråttom !!! Särskilt tänker på dem gamla som säkert kan komma att missa iformation och fortsätta att vara trogna kunder ...
 3. Samsung Galaxy GT-19000

  Skulle vilja uppdatera/uppgradera Samsung Galaxy GT-19000​. Är det någon vet vilken​ Androidversion kan man installera på den utan problem ? Finns det någonstans en bra guide på internet ? Har provat genom Samsung Kies utan framgång. Som jag förstår att alternativ uppdatering/uppgraderig genom att starta från SD-kort är bra...eller ?
 4. YTD Video Downloader

  Tack för info ! men jag skulle vilja se filmen i en ''vanlig'' dvd-spelare
 5. Hej ! Skulle vilja ha en film från ''Youtube'' på DVD, konverterat med ''YTD Video Downloader Free'' https://www.ytddownloader.com/ när var filmen på hårddisken försvann alla textremsor (subtitles) som var i originalen, (bland annat svenska) ? Är det möjligt överhuvudtaget att konvertera med textremsor ?! Kanske finns bättre gratisprogram ?
 6. Vista till Linux

  Kanske att installera i Dual Boot är en bra alternativ. För att behålla Windows och samt att prova Linux.
 7. För att undersöka orsaker koppla in extern skärm och se efter, om streket är på båda skärmarna då är förmodligen grafiken har pajat (väldig dyrt att reparera, ibland är helt omöjligt) men om det finns bara på dators skärm, inte extern då är skärmen måste bytas ut.
 8. Vista till Linux

  Bara tänk att vissa program inte fungerar med Linux. Det beror - vilket syfte kommer användas dator.
 9. Vista till Linux

  ''Windows Vista'' är det sämsta operativsystem från Microsoft tycker jag. Jag tror att dator kommer upplevas bättre, prestanda o.s.v. Har själv testat Linux ''Ubuntu'' och har hört positivt om ''Linux Mint''
 10. Ny partition

  Tack för din länk ! Något nytt har jag lärt mig om Windows ! Underligt att Windows har bestämt att skapa ny partition men bara på en av mina datorer trots att uppgraderingar var identiska !? Liten fråga till - Kan jag ta bort denna partition ? Det verkar ju helt meningslöst ?! P.g.a. det är omöjligt i Windows (tror jag) skulle vill göra detta med hjälp av ''EaseUS partition master''
 11. Ny partition

  På alla datorer ''System Reserved'' är samma - 500 MB. P.g.a. att jag har själv installerat Windows 10 (ren installation / förra version) på tomma hårddiskar sedan har uppgraderat till ''Windows 10 Creators Update'' då har ''poppat upp'' denna partition BARA på en bärbar dator ?!
 12. Ny partition

  Nej det fanns inte p.g.a. att jag har själv installerat från scratch på en tom disk och om Windows har skapat då varför finns inte på andra datorer ?!
 13. Ny partition

  Nej, det fanns inte. Jag har installerat själv Windows på en tom hårddisk.
 14. Ny partition

  Det fanns inte någon återställningspartitioner på alla mina datorer men har skapats BARA på en !
 15. Ny partition

  Hej ! Jag har uppgraderat Windows 10 till version 1703 på alla mina datorer, allt gick som det skulle men på en bärbar har skapats en ny partition på hårddisk (utan att jag har gjort något) ''Återställningspartition'' Hur kan det vara ? och är bara på en dator ?!
×