Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

polken

Medlem
 • Antal inlägg

  35
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

polken vann dagen: 3 januari

polken hade det mest gillade innehållet!

Om polken

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

996 profilvisningar
 1. polken

  pit

  Samma kabel?
 2. polken

  Spel-CD skivor med online registrering?

  Jag är ganska säker på att nedan är spel som kräver onlinekonton och då kan du inte använda licenserna om de redan är kopplade till konto. Men det är ju inte säkert att de är kopplade av någon: Medal of Honor: Limited Edition Battlefield 2142 Call of Duty: Black OPS Battlefield 4 Crysis Warhead
 3. Kan ju vara någon begränsning hos din mailleverantör. Du har ju 365 vilket innebär att du har Onedrive. Du kan enkelt dela ut en mapp där som din mailsändare kan lägga filen i så löser det problemet just nu i alla fall. Ingen extra registrering eller inblandande av andra tjänster än microsoft o365 som du redan har.
 4. polken

  LÖST Office Word

  Man behöver inte ladda ner den. Det går att välja Redigera i webbläsare så öppnas Word Online. https://templates.office.com/sv-SE/Visitkort%2c-vågrät-layout-med-logotyp-10-per-sida-TM00001102
 5. polken

  Hur gör ni med er bokföring?

  Det finns vissa grundkriterier enligt bokföringslagen. https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Bokföring uppfyller lellelelle verkligen kraven? Föra bok kan man göra på papper eller i dator eller i molnet. Jag föredrar molntjänst då jag kommer åt det varifrån som helst. Både från Windows, Linux, MacOS och surfplatta. Kräver ingen installation eller uppgraderingar. Ibland gör jag det på språng i mobilen om det inte är så mycket knappande. Jag använder Vismaonline men även Fortnox verkar bra.
 6. Apples iTunes tycker jag är bra för detta och gratis.
 7. Ingen bläckstråleskrivare kan sköta om sina munstycken och patroner om de inte har ström och är på. Jag träffar många sällanutskrivande kunder som stänger av skrivaren mellan gångerna. Patroner och munstycken torkar eftersom skrivaren inte får möjlighet till självunderhåll som munstyckeputsning t ex. Sällanutskrivare bör välja annat än bläck eller låta skrivaren vara på.
 8. De går att kombinera för att komma undan billigare men ha bättre alternativ där det önskas. Jag kör både Ikea trådfri-lampor och Philips Hue-lampor till min Philips Hue-bridge t ex. Jag har ingen Ikea-gateway.
 9. En anledning kan vara att man måste ladda ner den nya uppdateringsassistenten för att få ner 1809. Jag gick i tron att den assistent jag tidigare laddat ner skulle hitta alla nya uppdateringar men icke.
 10. polken

  RPC Inte tillgänglig

  Prova ta bort och sen lägga tillbaka backup-enheten i inställningar för Filhistorik.
 11. polken

  Datorn vägrar boota efter Win10 - uppdatering (!)

  Håll in startknappen i 15 sekunder. Starta därefter som vanligt. Nu borde datorn kunna fortsätta med uppdatering om något är kvar att göra.
 12. polken

  LÖST Ta bort nytt konto Annan användare

  ”Annan användare” finns på domänanslutna datorer. Det gör bl a att alla med konto i samma domän kan logga in på valfri dator tillhörande samma domän utan att kontot innan finns lokalt i datorn.
 13. polken

  iTunes problem

  Installera om iTunes.
 14. polken

  installera

  Kompletterar med att det finns videoströmningstjänster som i dator inte kräver annat program än webbläsaren men i mobil och platta hänvisas till en app. SvtPlay, Telia play, Netflix, cmore, HBO m f l. Vissa kräver inloggning.
 15. polken

  installera

  Det finns tyvärr många appar/program som bara är avsedda för mobil, surfplatta eller annat operativsystem. Kanske därför du inte får fram alternativet att installera i datorn. Vissa appar(som t ex Readly)kan ha funnits för dator tidigare men är nu borttagna för den plattformen. Som tidigare nämnts, berätta gärna vilket program som avses så kan vi lättare hjälpa dig.
×