Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

polken

Medlem
 • Antal inlägg

  234
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  3

polken vann dagen: 15 april 2019

polken hade det mest gillade innehållet!

Om polken

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

5 348 profilvisningar
 1. Det säljs inte i sverige för tillfället: https://support.google.com/googleplay/answer/3422734?hl=sv
 2. Kolla efter stationär router med inbyggt modem eller uttag för USB-modem istället. De startar automatiskt vid strömavbrott. Det finns de som drivs med 12V via externt nätagg. Ersätt nättagget med anslutning till bilens 12V.
 3. 414kr blir det om du väljer IKEA Trådfri. Fibaro-kitet är ju inte gratis det heller. Vad menar du med "hela tiden ha strömmern på"? Fibaro kräver ström de också för att fungera.
 4. Jag rekommenderar att undvika blandningen av flera system(Hue/Fibaro) och standarder (Zigbee/Z-wave). Det blir bara rörigt och går inte att kombinera på ett bra sätt. Varför inte fortsätta med Philips Hue? Köp GU10-spotar till Basisk och Tross. Det går bra att styra IKEA's Trådfri-lampor med Philips Hue-bryggan(har du en sån?) och du inte vill kosta på Philips-Hue-lampor till dem. De behöver dock resetas(Slå av och på strömbrytaren 6 gånger i följd.) först.
 5. Instruktion finns hos Apple:https://support.apple.com/sv-se/HT204904 Ställ gärna frågor via systertidningen på macworld.se
 6. Inte mycket. Om din arbetsgivare har bestämt att det är Edge som skall vara standard-webbläsare på företagets datorer så är det så.
 7. Har du windows pro kan du aktivera bitlocker för kryptering av disken.
 8. Håller med dig men det var mer riktat som ett tips på en enkel uppsättning till den novise trådskaparen.
 9. Här är Microsofts lösning: https://support.microsoft.com/sv-se/help/4092694/windows-10-file-sharing-over-a-network Annars är MS Onedrive smidigt tycker jag.
 10. Jag tror på ett, eller en kombination av två till tre, av nedan alternativ: 1. Du hittar på 2. Du har drömt och tror på det 3. Du har vanföreställningar Mitt förslag på lösning: Kontakta din psykolog för hjälp.
 11. Som Mikael63 skriver, din disk är på 250GB, inte 500GB som du påstår.
 12. Eller så använder ett av de två inbyggda backupprogammen och gör backup på mappen och annat regelbundet..
 13. På hårddisken brukar tillverkningsår och månad framgå.
×
×
 • Skapa nytt...