Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

polken

Medlem
 • Antal inlägg

  168
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  3

polken vann dagen: 15 april 2019

polken hade det mest gillade innehållet!

Om polken

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

4 672 profilvisningar
 1. Comhem lägger ner sin mailtjänst så det kan bero på det. Skaffa annan Mailadress så snart du kan.
 2. Kan du inte öppna den i Excel först och spara den som xls?
 3. Prova med MS Defender som ingår i Windows. Kör Fullständig sökning och offlinevarianten. Sen finns ju McAfee Stinger och Norton Power Eraser. Båda gratis att ladda ner och använda. Nu har du att göra några timmar(eller datorn i alla fall) Kör alla. Även om ett hittar virus brukar nästa hitta ett till. Ett virus kommer sällan ensamt. Börja med malwarebytes som är bra på att hitta PUP’er.
 4. Den här datorn omfattar flera enheter. C omfattar endast C.
 5. Jag styr TV-volymen med min ATV-fjärr.
 6. Antar att du menar att den inte hittar den nya routerns trådlösa nät. Den nya routern kanske är inställd på att endast utsända 5GHz och din dator endast kan motta 2,4GHz. Ställ in din router att även utsända 2,4 GHz.
 7. Kan du kort beskriva nuvarande status?
 8. Markera samtidigt de båda nätverksanslutningar du vill använda, högerklicka på dem och välj brygga anslutningar. Klart. skrivaren får nu en ipadress från datorns nätverksport. Följdfråga: varför inte använda det trådlösa även för skrivaren? Slipper ju sladd då.
 9. Det går bra via nätverkskabeln. Eftersom du ställer frågan behöver du troligen hjälp med konfigurationen. Har förresten inte skrivaren trådlös anslutning?
 10. Den ska t o m klara upp till 1,5mm enligt specifikation
 11. Har du en Apple TV4 kan du låta Apple HomeKit styra den på de tider du önskar. Mikael63's förslag på lampor kan också styras med HomeKit om du har IKEA's Gateway.
 12. Har du kollat under menyn Granska om Blad eller Arbetsbok är skyddad. Kanske behöver du låsa upp för att kunna göra ändringar?
 13. Avsikten med gråmarkeringen kan vara att påvisa att cellerna är låsta. Lås upp dokumentet så kan du ändra cellerna. Skärmdump uppskattas. 🙂
 14. Är det inte i cellernas formel som hänvisningen ligger? Är värdena synkade, alltså uppdateras de åt båda håll eller bara från ena dokumentet till andra?
×
×
 • Skapa nytt...