Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

breflabb

Medlem
 • Antal inlägg

  18
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

breflabb vann dagen: 6 januari 2016

breflabb hade det mest gillade innehållet!

Om breflabb

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Det är enkelt att kolla det,gör så här: Gå in i installations meny på TV-en och gör en kanalsökning,välj analog och sök så får du se hur många kanaler du får.Gör samma sak igen men välj digital så ser du om du får några träffar
 2. Även om boxer från boxer skulle fungera så kan du inte se alla kanaler utan kort.Det blir bara dom fria kanalerna som blir tillgängliga.Din hyresvärd verkar inte ha koll på sitt eget system.Vet du vilken operatör han har?Det skulle underlätta till mer korrekta svar.
 3. Inte vet jag säger du. Du är gooo du.Men en massa smörja kan du skvätta ut. Inga fler kommentarer från min sida. Du får Gooooooooooogla så hittar du sanningen????
 4. Och var i TS fråga står det att det är lågspänning?Jag såg på bilden bara an sladd som såg ut som en vanlig nätsladd.Och redan på åtiotalet när vi använde stickproppar med skruvar så kom det fram med förtenning av kablar var oläpligt och farligt.Före detta så hade tillomed tillverkarna fötennta kablar till stickkontakter,men slutade med det efter att SEMKO utfärdade förbyd på grundav glapp o gnistbildning efter ett tag,Tennet krymte och det blev ett hålrum med gnistbildning som följd. Och detta är ingen skremselpropaganda utan fakta.
 5. Vad du GLÄNSER så man ser inte vad du skriver. Ock du vet inte hur mycket jag kan om spänning, ström,starkström, lågström,med mera inom detta område.
 6. Vill bara förtydliga att det är inte tillåtet att förtänna kabeländarna som används i starkström. Detta på grundav stora risken att det efter ettag uppstår glappkontakt och gnistbildning.Tännet har en förmåga att krympa ganska mycket med tiden. Men som Laso visar på sin bild är trolitvis så det funkar.Man måste kunna släppa på trycket för att kunna stoppa i en kabel och kunna dra ut den samma utan våld när det behövs.
 7. Nej,slockna kommer den nog inte att göra på grundav blåa randen. Den beror på att flatkablarna på panelen som förbinder den med övrig elektronik börjar släppa.kan vara bered på att det kan sprida sig mer med tiden och ränderna blir fler.
 8. Man skall kontakta deras support, det är det bästa så får du svar direkt om dom har mjukvaran
 9. Det finns bara två saker; Moderkortet eller mjukvara. Det senare är mer troligt,Jag tror att den är tillverkat av Vestel och med lite tur så kan Netonnet ha mjukvaran. Och en fråga: Går den bara på 12 Volt? Och vilka kondensatorer har du titt på? År det bara 12 Voltare då kan faktiskt felet ligga i den externa nätdelen.
 10. Alla inbyggda hårddiskar är taggade till respektive apparat. Som exempel: Om du har två exakt lika modeller DVD eller boxer eller annat så kan du iallafall inte flytta hårdiskarna mellan dom Detta är gjort bara för att man INTE ska kunna kopiera digital till digital format
 11. Då har du misstolkat vad jag skrev. Det hadlar om MINNET inte om apparna
 12. Skriv detta sökord i google så kommer du att hitta mjukvaran: "ezcap usb video grabber software download" (utan citations tecken )
 13. SMHI och YR.no Mer behöver man inte
 14. Kolla här, men kvaliteten är inte imponerande Har själv en sådan.Men kanske bättre än ingenting? Bara installera mjukvaran och in i USB ingången på datorn Den är enkel att arbeta med,Vilken modell du väljer är plånboks fråga http://www.kjell.com/se/sok?query=grabber
×
×
 • Skapa nytt...