Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kabong AB

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Kabong AB

 • Medlemstitel
  Användare

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://kabongab.se

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Hej! Förstår att det är frustrerande. Har dock inte varit med om att någon av de större tillverkarna inte har filerna på sin hemsida. Vad gäller det för produkt så kan jag kolla åt dig?
 2. Hej! Låter som ett hårdvarufel? Testat med ett annat grafikkort. Alternativt det kortet i en annan dator?
 3. Härligt att det fungerade på mobilen iaf Ha en trevlig kväll! MVH
 4. Har du testat deras app Escam Eye? Samt aktiverat det trådlösa i kameran så att du inte bara har aktiverat kabelanslutningen?
 5. Hej! Kör du wordpress nu? I så fall går du in på www.dinhemsida.se/wp-admin Annars behöver du installera wordpress för att komma åt den editorn.
 6. Hej! Vad är det för kameror som du använder dig utav?
 7. Hej! Jag skulle rekommendera denna router. Mycket router för pengarna: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=765738 Behöver man ännu längre räckvidd till gäststugan eller liknande så kan man köpa en wifi extender för någon hundring
 8. Ett tips är att köpa en NAS med mer än en disk så att du kan köra någon form av RAID system på den. Det vill säga att du speglar diskarna. Så att du inte förlorar data om någon disk går sönder.
 9. Hej! Ser att du skriver tradera.com Testa tradera.se så bör det fungera bättre
 10. Hej! Låter som det är något problem med ditt trådlösa nätverkskort. Testa att installera om drivrutinerna till det. Fungerar det bra om du testar med kabel?
 11. Hej! Har uppdaterat många datorer till Windows 10 och det brukar alltid vara några datorer som det nästan är helt omöjligt att få till alla drivrutiner. Men Snappy Driver brukar lösa de flesta problemen http://sourceforge.net/projects/snappy-driver-installer/
 12. Tjenare Rolf! Kolla om det är några okända processer som tar mycket av resurserna samt skanna igenom datorn efter eventuella virus.
 13. Riktigt tråkigt ransomware det där. Speciellt jobbigt om man har många viktiga filer/bilder utan backup. Bästa rådet är att alltid ha offline backuper på sin data samt ominstallera Windows när det händer.
 14. Hej! En liten kompletterande fråga. Är det bara på denna dator som du upplever problemet. Dvs det fungerar på övriga mobiler/datorer hemma? Det är inte någon brandvägg som har fått spel? Testa och inaktivera brandväggen och se om det blir någon skillnad.
×
×
 • Skapa nytt...