Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

bjogi

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för tipset! Jag gjorde mina försök men det var nog över min förmåga men efter att ha testat en del annat gjorde jag en återställning via iTunes med en säkerhetskopiering från i somras, och minsann, nu fungerar utskriften i alla fall!
 2. Har en HP skrivare Photosmart 6520, med i listan på AirPrint. Tidigare har jag kunnat skriva ut på den med min iPad Air A1474 men nu går det inte. Jag får upp att den är ansluten till skrivaren men när jag klickar på "Skriv ut" händer ingenting. Dokumentet hamnar inte i utskriftskön.En annan iPad Air fungerar liksom iPhone. Det fungerar inte heller på en annan skrivare, HP Envy 4500. Hur skall jag kunna aktivera utskriftsfunktionen på paddan igen?
 3. Tack alla! Vad lätt allt blir när man får hjälp. Fantastiskt bra forum!
 4. Jag har en Win 10 notebook med Thunderbird för e-posten. Jag har email-konto hos Telia och Gmail och tidigare också ett hotmail-konto. Det sistnämnda översvämmades med spam varför jag tog bort det i Windows men likväl står det kvar i Thunderbirds lista med mina konton och varje gång jag öppnar Thunderbird kommer det upp en ruta att "Inloggningen till servern imap-mail.outlook.com misslyckades. Försök igen; ange nytt lösenord; avbryt." Hur skall jag få bort kontot och meddelandet från Thunderbird?
 5. Tack för Ditt svar. Enkelt är ju ett relativt begrepp men jag skall ta itu med det! Björn
 6. Ursäkta dröjsmålet men tack för svaret. Det är Video_TS mapp med vob-filer. Jag tänkte man kunde kanske skicka dem som e-mailbilaga ungefär som bifogade bilder, En enkel instruktion skulle uppskattas
 7. Jag har lagt in gamla 8 mm smalfilmer i datorn via DVD-skivor. Jag ser dem i Power Media Player utan problem men jag skulle vilja kunna kopiera delar av innehållet för att dela med mig till barn och barnbarn men vet inte om det går eller hur jag skall göra. Tacksam för tips! Mvh bjogi
 8. När jag startar Win10 på min stationära dator (HP 460) har det de sista månaderna dykt upp en ruta med rubrik "Skanna till dator - HP Photosmart 6520 series (NET)". I rutan står det "Skanna till dator är aktiverat" eller inaktiverat beroende på hur jag klickade i rutan vid förra uppstarten. Det spelar ingen roll om jag har klickat eller inte klickat i rutan "Starta Skanna till dator automatiskt när jag loggar in på Windows". Den försvinner när jag klickar på "Stäng" men jag skulle helst vilja att den inte alls dyker upp. Finns det något knep? Jag har letat i HPs support men inte funnit något som fungerat. filename-2.pdf
 9. Jag har Thunderbird e-postprogram men jag har inte lyckats ändra visningen i adressboken till att visa efter efternamn i stället föör som nu efter förnamn. Det borde inte vara svårt men jag har inte klarat ut det. Tacksam för hjälp!
 10. Tack, precis vad jag ville veta!
 11. Jag har bärbara datorer som jag använder hemma med tillgång till elnätet. Vilket är bäst för datorn/batteriet om jag alltid kör dem via nätet eller om jag använder batteriet och laddar upp det vid behov?
 12. Fixat, fast kanske inte så raffinerat! Bildskärmskortet och skärmen hade de senaste uppdateringarna men när jag var inne på AMD Catalyst Control Center fanns där en ruta där man kunde flytta på bilden i skärmen och vips kunde jag få in högsta upplösningen och ändå se startknappen till vänster och klockan till höger. Tack i alla fall för era tips! Björn
 13. Tack det gav mig en de att pyssla med fast man är lite osäker när man inte är inne i terminologierna. Men jag skall försöka!
 14. Jag har en Acer stationär dator ned Windows 10 och med AMD Radeon HD 6310 Graphics bildskärmskort, analogt kopplat till en Fujitsu L22T-4 skärm. Rekommenderad upplösning är 1920x1080 men när jag änvänder den räcker skärmen inte till, vänstra kanten beskärs så jag ser t ex inte startknappen. Med 1680x1050 får allt plats men bilderna trycks ihop vilket de ej gör med den högre upplösningen. Kan man justera detta för att kunna använda högsta upplösningen?
×
×
 • Skapa nytt...