Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

bjogi

Medlem
 • Antal inlägg

  19
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack, det funkade! Det här med högerklickande har jag inte tagit till mig! (Vänsterhänt!). Varför är det inte det första tipset man får när man söker på internet! Finns det något lika enkelt knep för Bluetooth-anslutningen?
 2. Jag har 4 Win10 datorer, alla uppdaterade och välfungerande och inte mer än 3 år gamla. Jag inte kan få "Delning i närheten" att fungera. Endast på en av datorerna (SurfacePro 4) finns rutan i "Åtgärdscentret", den saknas helt i de övrigas. Jag har också problem med att Bluetooth-parkoppla och ansluta datorerna, hänger det ihop med delningsproblemen?. Enstaka enheter kommer upp under "Andra enheter" i "Bluetooth och andra enheter" men inte alla. Det står att den är kopplad men inte ansluten! De är alla i samma nätverk. Skicka och ta emot filer misslyckas.Jag har läst på på internet och gjort allt som föreslagits men ändå inte lyckats. Finns det fler tips? Det är ju en bekväm funktion.
 3. Tack för alla tips. Jag fann Shrunked Image Resizer som accepterades och verkar funka!
 4. Efter det jag återställt mitt Windows 10 och återinstallerat Thunderbird försvann filminskningsprogrammet Auto Image Resize och jag har inte kunnat installera om det. Det duger inte för min version av Thunderbird står det. Finns det något alternativ för att enkelt kunna minska bildstorleken som bifogas breven? Jag har inte kunnat hitta något i deras add-ons-lista.
 5. Tack för tipset! Jag gjorde mina försök men det var nog över min förmåga men efter att ha testat en del annat gjorde jag en återställning via iTunes med en säkerhetskopiering från i somras, och minsann, nu fungerar utskriften i alla fall!
 6. Har en HP skrivare Photosmart 6520, med i listan på AirPrint. Tidigare har jag kunnat skriva ut på den med min iPad Air A1474 men nu går det inte. Jag får upp att den är ansluten till skrivaren men när jag klickar på "Skriv ut" händer ingenting. Dokumentet hamnar inte i utskriftskön.En annan iPad Air fungerar liksom iPhone. Det fungerar inte heller på en annan skrivare, HP Envy 4500. Hur skall jag kunna aktivera utskriftsfunktionen på paddan igen?
 7. Tack alla! Vad lätt allt blir när man får hjälp. Fantastiskt bra forum!
 8. Jag har en Win 10 notebook med Thunderbird för e-posten. Jag har email-konto hos Telia och Gmail och tidigare också ett hotmail-konto. Det sistnämnda översvämmades med spam varför jag tog bort det i Windows men likväl står det kvar i Thunderbirds lista med mina konton och varje gång jag öppnar Thunderbird kommer det upp en ruta att "Inloggningen till servern imap-mail.outlook.com misslyckades. Försök igen; ange nytt lösenord; avbryt." Hur skall jag få bort kontot och meddelandet från Thunderbird?
 9. Tack för Ditt svar. Enkelt är ju ett relativt begrepp men jag skall ta itu med det! Björn
 10. Ursäkta dröjsmålet men tack för svaret. Det är Video_TS mapp med vob-filer. Jag tänkte man kunde kanske skicka dem som e-mailbilaga ungefär som bifogade bilder, En enkel instruktion skulle uppskattas
 11. Jag har lagt in gamla 8 mm smalfilmer i datorn via DVD-skivor. Jag ser dem i Power Media Player utan problem men jag skulle vilja kunna kopiera delar av innehållet för att dela med mig till barn och barnbarn men vet inte om det går eller hur jag skall göra. Tacksam för tips! Mvh bjogi
 12. När jag startar Win10 på min stationära dator (HP 460) har det de sista månaderna dykt upp en ruta med rubrik "Skanna till dator - HP Photosmart 6520 series (NET)". I rutan står det "Skanna till dator är aktiverat" eller inaktiverat beroende på hur jag klickade i rutan vid förra uppstarten. Det spelar ingen roll om jag har klickat eller inte klickat i rutan "Starta Skanna till dator automatiskt när jag loggar in på Windows". Den försvinner när jag klickar på "Stäng" men jag skulle helst vilja att den inte alls dyker upp. Finns det något knep? Jag har letat i HPs support men inte funnit något som fungerat. filename-2.pdf
 13. Jag har Thunderbird e-postprogram men jag har inte lyckats ändra visningen i adressboken till att visa efter efternamn i stället föör som nu efter förnamn. Det borde inte vara svårt men jag har inte klarat ut det. Tacksam för hjälp!
 14. Tack, precis vad jag ville veta!
×
×
 • Skapa nytt...