Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

SFLinköping

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

SFLinköping vann dagen: 12 april 2016

SFLinköping hade det mest gillade innehållet!

Om SFLinköping

 • Medlemstitel
  Användare

Kontaktinformation

 • Hemsida
  https://www.facebook.com/Stjarnafyrkant.Linkoping/

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  Linköping
 • Intressen
  Stjärnafyrkant och iFon Linköping reparerar telefoner, surfplattor mm snabbt och enkelt.

  Se mer på https://www.facebook.com/Stjarnafyrkant.Linkoping/
  och priser för lagning av telefoner och surfplattor på
  http://www.ifon.se
 1. När man kör vissa installationsfiler brukar det komma upp en ruta från UAC, där måste man vara administratör och svara ja på installationsfrågan annars spärras installationen. Jag tror du helt enkelt svarat nej eller inte svarat alls inom tidsgränsen.
 2. Om du bara använder Lightroom för bildhantering föreslår jag att du använder den inbyggda backupfunktionen i Lightroom.
 3. Bankid är filen du får från banken som talar o hur du ska verifieras, den har ett giltighetsdatum som sätts av banken. Mina har varierat kraftigt i tidslängd genom åren. Säkerhetsprogrammet är det som laddar bankid ovan. Det måste alltid ha den senaste versionen.
 4. Ibland kan det hända att bankid programmet inte kan anropas, starta bankid manuellt så det ligger aktivt i bakgrunden och logga sedan in på sidan du ska till. Då borde det fungera. Förut fanns det även en bugg som gjorde att det inte fungerade att starta bankid i explorer. Prova förslagsvis med en annan webbläsare som Chrome för att se om det går bättre.
 5. Finns mycket som kan ha gått fel när den inte hittar återställningspartitionen. Mitt förslag om du ändå skall ha Windows 10 och har en fungerande dator idag är att du gör följande: Uppgradera till Win 10 redan nu. Kontrollera att Win 10 fungerar tillfredsställande och att du inte kommer vilja nedgradera. Skapa ett rescuemedium ifall något skulle strula i framtiden. Gör en fullständig återställning av Win 10 så att du får ett rent system igen.
 6. Hänger inte riktigt med på vad du menar... Jag antar att du syftar på grupper i vänstra sidan där det kommer upp ett nummer om någon har skrivit? Du kan slå på aviseringar för gruppen så får du ett meddelande i aviseringar när någon skrivit.
 7. Har ni bara provat att "glömma" nätverket hos studiefrämjandet ifall hon har automatisk anslutning, det kan strula många gånger, när man sedan gör en helt ny anslutning och auktorisering så hoppar det igång.
 8. Om du markerar text på en hemsida skriver printern ut med den upplösning och textstorlek som sidan har, då blir det ofta fel. Det enklaste är att kopiera in texten i word eller annat ordbehandlingsprogram och skriva ut därifrån. Annars får man kolla inställningarna i utskriften och se till att enbart markerad är vald samt att du har rätt skalningsinställningar.
 9. Varför inte försöka optimera ditt material så att tittarna VILL se det, för det är ju där du har problemet. Om du åker dit på "fusk" kommer dom stänga av dig från allt som har med företaget att göra och kräva skadestånd!
 10. Öppna Edge och välj inställningar eller öppna "start" och sök på internetalternativ. På fliken Allmänt har du webbhistorik där du kan tömma allt.
 11. Såvida du inte öppnar Edge ska inte dom filerna växa. Du kan inte ta bort Edge då systemet i windows 10 är integrerat med det.
 12. Här finner du drivrutiner till din dator. Dom senaste för ljud är win 8.0. http://www.asus.com/se/supportonly/CM6340/HelpDesk_Download/ Men prova den så brukar det hoppa igång. (Ta bort den tidigare drivrutinen först)
 13. Ingen fara, det är bara data och inte filsystemet så att säga. Du kan alltid lägga en äldre backup på en nyare IOS version, men inte tvärtom.
 14. Du återställer bara filerna, själva IOS är opåverkat vid en återställning av en backup. Koppla upp dig på Wifi och öppna anteckningar så borde den synka upp mot icloud om du har backup via icloud påslaget. Inte alltid det sker omedelbart dock.
×
×
 • Skapa nytt...