Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

GÖM

Medlem
 • Antal inlägg

  0
 • Gick med

 • Senaste besök

Om GÖM

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

187 profilvisningar
 1. Jag var inte tillräckligt utförlig! Felet dök upp samtidigt som Hallon introducera WFI telefoni. Enligt Mig så har inte teknikerna testat tillräckligt. Det finns en uppsjö med telefoner o Routrar så det hade varit mer konstigt om de inte hade fått problem än att det fungerat fullt ut. Men kan vi fundera kring om Bahnhof är det gemensamma problemet eller ligger det på något eller några nät??

  1. onsvir

   onsvir

   I min iPhone på Inställningar/Mobilnät valde jag under rubriken TELENOR att aktivera WiFi-samtal. Det ingår i mitt mobilabonnemang och det har också fungerat tidigare. Jag har nu försökt med två olika routrar här hemma, men med samma trista resultat. 

   Jag har tyvärr inte lyckats förstå hur det går till när mobilen kopplar samtal via WiFi-nätet. Hur kan det komma sig att det funkar på till exempel Ica, men inte hemma?

  2. GÖM

   GÖM

   Bahnhof slår ifrån sig! De kan inte modifiera. Tydligen så måste telefonens nätverk lira med tillgängliga routrar. Om du backar din telefons nätverk så kanske den fungerar hemma men inte på ICA. (MEN....Jag rekommenderar inte att du gör det). Men om du kollar tillgängliga nätverk på din telefon hemma så borde du kunna logga in på den router som du har.

  3. GÖM

   GÖM

   Fråga! Din router hemma är väl inställd på att du ska ange lösenord? Den på ICA är en med öppen anslutning.

 2. Det verkar som om nätverket i telefonen hamnar i konflikt med routerns nätverk (Bahnhof) (Hallon)

  Om jag återställer telefonens nätverk så sparkar routern ut mig. Loggar jag då in på Bahnhof igen så fungerar inte internet på telefonen. Har ni som har problem äldre telefoner? Med lägre Android version. Försökte logga in på tjatten hos hallon, men de hade 100 i kön så då vet ni vilka problem de har. Är det tre-s nät som spökar? 

  1. onsvir

   onsvir

   Jag förstår inte riktigt. Du verkar ha problem själv, men inget som liknar mitt.

  2. GÖM

   GÖM

   När Hallon introducera WFI telefoni  (3-s nät) så dog min internet utanför fiberrouterns räckvidd hemma. Så min möjlighet att betala parkering över telefonen är borta. Skit!

×
×
 • Skapa nytt...